Светлана Гущерова като Джулия Робъртс в „Хубава жена“ (СНИМКИ)

1
196
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

По древна традиция, тръгнала от келтите, на Хелоуин всички се маскират като страховити създания, за да прогонят злите духове, обикалящи земята в прикритието на нощта. С годините обаче този обичай постепенно се измени и днес празнуващите залагат на все по-секси костюми или копия на тези, които носят любимите им филмови герои.

Светлана Гущерова е реши да комбинира последните две „категории“ и за вечерта, отредена за пакости или лакомства, избра да се въплъти в най-емблематичния образ на Джулия Робъртс, който я превърна в звезда от световна величина – а именно Виван Уорд от „Хубава жена“. Лентата, представляваща съвременна интерпретация на приказката за Пепеляшка, е сред любимите заглавия на няколко поколения и очевидно е сред фаворитите и на плеймейтката.

Преди часове брюнетката публикува в своята официална Инстаграм страница галерия от снимки, на които пресъздава една от сцените на филма. Няма как да се отрече фактът, че се е справила отлично и действително е уловила атмосферата на продукцията, пренасяйки духа на 90-те в кадрите. Тоалетът ѝ е почти съвършено копие на този, който сме виждали десетки, ако не стотици, пъти на екран. Впечатление прави, че е обърнато внимание дори и на малките детайли.

„Вдъхновени от най-романтичния филм за всички времена „Хубава жена“ с участието на неповторимата Джулия Робъртс. Решихме за Хелоуин да ви накараме да се усмихнете и да ви потопим в 90-те. Най-лесно е да се нацапаме с грим, да се намажем с изкуствена кръв и да се престорим на плашещи и страшни. Не, ние не искаме това! Нашата представа за този празник е ето това. Усмивки, романтика и въздишки по отминали времена“, гласи посланието към изображенията, които събраха хиляди харесвания.

„Съучастник“ в изпълнението на мисията на Светлана е… разбира се, нейният добър приятел Азис, който обаче не е решил да влезе в образа на Ричард Гиър, изиграл бизнесмена Едуард Луис, а е предпочел този на личния му шофьор. Така на фотографиите певецът е облечен в униформа, състояща се от черен костюм и шапка, като вървейки след съпругата на Гущеров, носи „покупките“ ѝ с марка Chanel.

Последователите на Светлана останаха истински впечатлени от нейната идея и не скриха възхищението си, коментирайки ласкаво фотографиите. Колежката ѝ Николета Лозанова също не остана безразлична и постави емотикон във формата на влюбено човече и няколко, на които е изписано „топ“.