Когато получих инсулта, реших, че животът ми приключи! Но Бог беше решил друго

2
129
Добави коментар
marshal_sasheva
marshal_sasheva

След тежък инсулт , който я парализирал от кръста надолу, през март 2015 г., Райън Кели не очаквала отново да бъде щастлива.

Още когато била на легло, пет дни след удара, съпругът й Ричард, с когото били заедно 14 години, поискал развод, след като разбрал, че съпругата му никога няма да си възвърне чувствителността в краката.

– След като ми поиска развод, останах съвсем сам – казва Райън.

Когато й казали, че ще отнеме месеци, ако не и години, за да се възстанови, Райън признава, че е била готова да се откаже от всичко.

„Знаех, че трябва да бъда силна заради децата си“, казва тя. Това беше единствената мотивация, която трябваше да ме излекува.
„Първият път, когато излязох с количката, мислех, че всички ме гледат, мразех я, мразех и себе си“, казва тя.

„Ако можех, щях да сложа край на живота си, не исках да живея повече“.

През януари 2016 г. във Facebook публикува съобщение, в което съобщава, че търси личен треньор, който да й помогне да възвърне силата си, а нейните приятели й препоръчват Кийт Мейсън.
Бившият ръгби играч, помага на Райън и остава с нея и след края на договора, което довежда до задълбочаване на връзката им.

Райън каза, че е шокирана от факта, че „чудесен американски футболист“ иска да бъде с жена с увреждания като нея. Но Кийт казва, че Райън го е вдъхновила. Той я окуражавал всеки ден и разбирал нейните болки и победи.
„Ние сме заедно в продължение на 11 месеца, децата обичат това и най-накрая чувствам, че живея живота, който заслужавам.“

Тя открива любовта си и открива новата си страст, след като взима участие в първата си реклама за „Модели на многообразието“.
Тя участва и в два маратона със своята количка, която се използва само за преминаване на по-голямо разстояние.

„Като погледнах в миналото, инцидентът ми беше едновременно най-лошото и най-доброто нещо, което някога ми се е случвало.“

Твоята оценка

Общо гласували

loading…