Багата се би пред Доналд Тръмп (СНИМКИ) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
204
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Никога до днес действащ президент на САЩ не беше сядал в публиката на бойна гала вечер. При ексцентричния Доналд Тръмп обаче традиционното поведение не е често срещано.

Един от най-влиятелните хора в света зае своето място на трибуните в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, за да изгледа двубоите от UFC 244. Той беше в компанията на друг президент – този на организацията Дейна Уайт, както и на двамата си сина Ерик и Доналд-младши. Те бяха настанени в непосредствена близост до октагона, за да могат да изгледат двубоите от най-добрите места.

Снимка: Reuters

Важните гости присъстваха и на мача на българския ММА боец Благой Иванов – Багата. Бившият световен шампион по бойно самбо загуби от своя по-опитен опонент Дерик Люис след пълни 3 рунда и съдийско решение.

Присъствието на Тръмп в залата предизвика смесените реакции на публиката. В „Медисън Скуеър Гардън“ част от феновете на бойните спортове освиркаха, а други аплодираха президента.

Самият Люис не пропусна също да отбележи присъствието на Тръмп, след като ръката му беше вдигната като победител.

„Аплодисменти за онова момче там! Доналд Тръмп! Знам, че напоследък нещата в Белия дом не вървят добре, но пред 2020 г. ще се оправят“, каза боецът, победил Багата.

В момента Доналд Тръмп е обект на разследване и опит за импийчмънт.