Гадателката Малина разваля магии и цери безплодие: Ясновидката предрича с точност катастрофи и сватби

1
133
Добави коментар
slavchev
slavchev

Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии, проклятия и да връща щастието в живота, научи ko4.  Макар никога да не е предполагала, че трябва да продължи пътя на известните си родственички – знахарки прабабите Сабина и Дона, на майка си Станка, тя го прави, водена от желанието да помага и да твори добро.

Малина Николова има хубава професия, семейство, майка е на две деца, но не обръща гръб на човешкото страдание. Твърди, че е помогнала да десетки разделени и бездетни.

Може би затова потокът от хора при нея не спирал, канели я да ясновидства и в чужбина на чужденци. Малина има зад гърба си солиден стаж във врачуването, а неотдавна

нашумя с дарбата си на екзорсист при няколко тежки случаи на обсебване, където и психиатрите не успяха да помогнат. Благодарение на нея доста семейства дочакват рожба, много разбити сърца намират утеха, десетки разделени семейства преоткриват щастието на брачния живот.

„Сънищата ми се сбъдваха от малка. Естествено, първите предсказания бяха свързани с близките ми. Казвах на мама, че ще има проблеми с татко и те ставаха. Веднъж изчезнаха много пари от дома ни и родителите ми мислеха, че са ги изгубили. Посочих им точно кой ги е взел и той ги върна. Целият град гръмна, когато предсказах инцидент с няколко момчета. Предупредих всички да не пътуват, че ги чака неприятност. Не ми повярваха. Както се веселяха, пада таванът на хижа „Свещи пласт“. Макар и дете, често казвах на хората около мен какво ще им се случи“, обяснява Малина за дарбата си.

За да погледне в бъдещето на човек, тя твърди, че не ѝ е необходимо нищо. Не задава въпроси, а само иска да знае собственото име и навършени години. „Виждам нещата в мен, глас ми дава информацията как и какво може да се направи. Всички важни моменти в моя живот съм ги видяла насън. Бях още ученичка, когато сънувах бъдещия си съпруг. Узнах, че ще напусна родното си място, ще изоставя ученето и ще създам рано семейство. Когато казах на близките си, че след време ще се омъжа чак в Пловдив, никой не ми повярва. След време така стана. Три години нямах деца. Докторите не можеха да открият причината. Сънувах, че трябва да ида на Кръстова гора и да преспя там. След като дадох курбан, заченах с първото дете. Сега имам две дъщери – Даяна и Василка“, разказва гадателката. В родния ѝ край още се говорело за способностите на нейните прабаби да развалят магии.

„От жените в семейството знам много забравени в миналото практики. Често чужда намеса възпира щастието и почерня живота на хората. Независимо как ще се нарекат – това е прокоба или магия. Те съществуват. Виждам ги. Родовото проклятие е много тежко, защото се предава от поколение на поколение. По-тягостно е за прочистване“, разкрива Малина. „В събота с мъжа ми бяхме при Малина Николова. Всъщност тя гледа само на него, а аз записвах всичко, което му каза. Изумена съм! Всичко му позна. Направи му и прогнози за неща, които предстои да му се случат. Това, което ми хареса, беше, че след като му каза факти от живота му, го попита: Хайде сега, задавай въпроси. Т.е. не се измъкваше с някакви общи приказки, а му отговаряше на въпросите. Остава да видим дали предсказанията за бъдещето ще се сбъднат“, пише жена, посещавала ясновидката от Пловдив.

Ретро

Твоята оценка

Общо гласували

loading…