Дъждовното време крещи за гумени ботуши

1
132
Добави коментар
svetla58
svetla58

Щастливи или не – октомврийското лято приключи и отстъпва място на ноемврийската есен. Тази седмица изпращаме горещите дни и правим път на онези леко мрачни, понякога дъждовни, хладни дни. Прибираме тънките дрехи назад в гардероба и изкарваме на преден план всички меки и топли дрехи, които носят духа на есента.

Не случайно този сезон е определян като sweater weather – пуловерът наистина е една от най-любимите дрехи на всяка една жена. Но има един друг задължителен моден артикул, без който есенните ни тоалетни не са напълно завършени. Говорим за гумените ботуши!

Има много смесени мнения за този тип обувки, но това е защото не сте открили правилните. Разновидностите на гумените ботуши са много, а да не говорим колко практични и удобни са за онези дъждовни дни. Стига да намерите правилния чифт за вас, може да създадете страхотни модни визии.

Доста от любимите ни известни личности също злагат на този тип обувка за дъждовния сезон. Независимо дали са избрали високи ботуши или ниски боти, те правят тези на пръв поглед обикновени обувки, да изглеждат шик. Пример за това са фаворитка на мнозина Меган Маркъл, модната икона и вдъхновение за всички жени – Сара Джесика Паркър и кралицата на попа, и не само, Риана.

Ето и нашата селекция от любими гумени ботуши тази година:

Купи черни гумени ботуши

Купи гумени боти

Купи ниски гумени ботуши

Купи гумени ботуши Майкъл Корс 

Купи гумени ботуши Guess

Купи високи гумени ботуши