Хороскоп за днес – 6 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
145
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 6 ноември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Някак неусетно влизате във форма, получавате признания и сами признавате грешките си. Днес отношенията и работата ви помръдват от точката на замръзването. До вечерта може да преподпишете стари договори и да получите по-добри условия и база за развитие. Ще бъдете търсени и желани, но разбира се всеки ще работи за личния си интерес, затова пазарете се.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден за постигане на високи цели. Заемете се с базови проекти, финализирайте сделка и уговорете по-добри условия на труд и заплащане. Насочете силите си към благоустройството на дома и офиса. Започнете ремонти, преместете се на по-добро работно място. Шефовете ще са склонни на компромиси и може да се съгласят с условията ви. Вечерта чакайте посещение на личната си муза.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Луна и Венера образуват критични аспекти със Слънцето на родените до 1 юни. Внимавайте с изневерите. Смирете желанието да имате нещо на всяка цена. Отложете командировки и бъдете с верните и любими хора. До вечерта ще изкачите своя връх макар и трудно. Ще криволичите между свои и чужди желания и намерения. Ще се изложите, ако не проявите такт и дипломатичност.

Рак 22 Юни – 22 Юли

В този ден се включва каналът на кармичната родова памет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно не се стопирайте, а продължете в тази посока. Може да откриете тайни и явни източници на сила, да намерите отдавна търсения терен или база за развитие и да се споразумеете с роднини по спорни имотни въпроси. Започнете ремонти. Неприятностите лесно се преодоляват.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Занимавайте се с основни и базови проекти и с нещата, които ще обезпечат бъдещата ви работа. Добре е да се намери помещение за занимания с личното ви хоби. Разширяват се пълномощията на творческите съюзи. Не рушете, а градете и надграждайте. Приключвайте с ремонтите и в следващите дни се преместете на по-добро място и позиция. Проучвайте нови места и терени.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Очертават се проблеми в любовта. Може да изневерите или да разберете за изневери. Луна и Венера сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. В живота ви се появява трети, който може да направи вашата кандидатура излишна. Очертават се остри сблъсъци на интереси. Вечерта може да ви спретнат и компромат, ако не сте където трябва и с когото може да си го позволите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на трансформация. За някой промените ще стават болезнено и на час по лъжичка, но до края на деня обстановката ще се изясни и връзките ви ще навлезат в нова фаза. Ще успеете да довършите важен проект и да изпълните дадено обещание. Привличате съмишленици и поне в една посока постигате желаните резултати. Вечерта чакайте посещение на личната си муза.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Това може да бъде денят на голямата ви победа. Концентрирайте се над най-важното и до вечерта може да постигнете желаните резултати. Добре е да се строи и надгражда, да се правят промени в интериора и средата, които да ви осигурят по-добро място за работа и живот. Ще получите нужната ви подкрепа и съдействие и ще се разберете по важни спорове и въпроси.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените в първата декада ще водят тежки битки на работното място, ще се налага да се съобразяват с тези, които не се съобразяват с тях. И в любовта сте на път към двойнствени игри, раздели и конфликти. Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти с Венера и Слънцето ви. Намалете амбициите, радвайте се на престижното второ място и не искайте всичко на всяка цена.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Заемете се с благоустройството и обновяването на дома и офиса. Време е за ремонти, особено ако нов човек идва в дома ви. Символ на деня е фонтанът от приливаща енергия за работа и действие. Може да намерите тайни и явни източници на сила и ресурси. До два дни в живота ви ще се появи неочакван благодетел.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не е ден за забавления, а за поемане на допълнителни отговорности и задължения. Може да подпишете изгоден договор и да влезете в престижна среда. Не отклонявайте покани и предложения за допълнителна работа и поръчка. От действията ви днес може да произлезе стабилен ангажимент в бъдеще. Ще разберете доколко сте ценени и желани партньори и в любовта.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се промени, които може да са предизвикани от трудности и неприятности в общуването и деловите връзки, но всичко предприето ще ви донесе ползи, ще изчисти живота ви от нежелани присъствия и ще помогне да заемете подходяща и добре платена позиция на работното място. Ден на съзиданието и градежа.