Кога имате нужда от бърз превод?

1
163
Добави коментар
wordz.biz
wordz.biz

Когато става въпрос за качество, ние сме безкомпромисни, а това го казват и нашите клиенти. Стремим се винаги да предлагаме най-доброто на възможно най-справедливата цена. Един превод е бърз, когато се прави в много кратки срокове. Много често това понижава качеството. За нас от WORDZ.BIZ качеството винаги е било и ще бъде приоритет № 1 и поради тази причина си запазваме правото да пренасрочим срока за изпълнение на превод, ако това ще е за сметка на качеството.

Също така, за да гарантираме високо качество на бързите преводи, всеки един преведен текст след това минава и процес на редакция. Това важи както за всички видове поръчки за превод, независимо от срока.

Една услуга е качествена тогава, когато клиентът е доволен от крайния резултат.

Ако предпочитате да обсъдим възможностите за бърз превод по телефона, не се колебайте да се свържете с нас на 0988 398 898.

Важно е да отбележим, че ние разполагаме с преводачи от различните езикови групи, като списъка с предлаганите чужди езици постоянно се увеличава. Извършваме преводи на документи, специализирана и техническа литература както на най-често срещаните езици – английски, немски, френски, италиански, испански и руски език, така и на близките ни балкански езици. Вижте списъка с всички предлагани от нас езици.