Как да намалим калориите и килограмите, без да се налага да гладуваме?

27
498
Добави коментар
inewsbg
inewsbg

Едно от най-често срещаните твърдения е, че отслабването е синоним на гладуването. Това освен, че е грешка, може да доведе и до сериозно нарушаване на здравословното ви състояние.

Диета често се свързва с режим за сваляне на излишното тегло, но всъщност представлява консумацията на храна в рамките на определен период от време. Тя ще диктува и дали ще покачваме своите килограми или ще отслабваме.

В тази статия ще разгледаме как да намалим приема на калории, но без да се налага да гладуваме. Избора на здравословен хранителен режим, комбиниран с физическа активност се смята за най-безопасен и надежден начин дългосрочно да се достигне или поддържа оптимално тегло и красива визия. Това е ефективна и работеща комбинация, която ще ви помогне да постигнете дълготрайни и видими резултати.

Доста голяма част от борещите се с излишните килограми хора намалят калориите до такава степен, че изпитват глад почти през цялото време. Освен неприятното чувство, това би ви отдалечило и от постигането на крайната цел – изгаряне на мазнини и отслабване.

Защо не трябва да намаляме калориите прекалено много?

 

[ П р о ч е т и    п о в е ч е    н а :   iNEWSbg.com ]