Стилът на известните: Жизел Бюндхен

2
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Любяща съпруга и всеотдайна майка с блестяща кариера. На 39 години изглежда феноменално и е един от най-скъпо платените модели в света – това е Жизел Бюндхен, която има всичко, за което може да мечтае една жена.

Но въпреки красотата си и всичките си успехи и тя е нормална жена, която не желае винаги да привлича внимание и предпочита небрежните и комфортни визии за ежедневието си. Тази жена би изглеждала добре и с най-обикновените и невзрачни дрехи, но все пак често залага на спортно-елегантния стил, който е подходящ за всяка работеща жена.

Днес сме подбрали една нейна визия, за да ви покажем, че за да постигнете стилно изглеждащ тоалет не е нужно нито да жертвате удобството си, нито да се обличате с много дръзки и нестандартни дрехи. Понякога човек не трябва да се води от тенденциите, а да заложи на така наречените basics – семпли дрехи, които са винаги актуални.

Купи подобни дънки

 

Купи бели маратонки

Купи бяла тениска

Купи подобно палто

Тагове
urban мода, да следваме стила на звездите, ежедневен тоалет, ежедневно облекло, Жизел Бюндхен, мода, Модел, небрежен стил, небрежен шик, небрежна визия, спортно-елегантен стил, стилът на звездите