Селена Гомез отговаря на критиката за теглото ѝ

2
91
Добави коментар
svetla58
svetla58

Селена Гомез винаги е била открита за живота с лупус, а наскоро певицата засегна и темата за несправедливите критики, с които се сблъскваше, когато наддаваше тегло в резултат на състоянието си.

В подкаста Giving Back Generation, чийто домакин е Ракел Стивънс, Гомез обясни, че поради многобройните здравословни проблеми, с които живее, тя не контролира състоянието на теглото си.

Певицата каза: „Имам лупус и имам проблеми с бъбреците и високо кръвно налягане, така че се справям с много здравословни проблеми и точно тогава започнах да забелязвам проблемите с начина, по който тялото ми изглежда. ”

Контрол над теглото на Гомез имат както здравословните й състояния, така и лекарствата, които приема за тях. Тя обясни: „Това са лекарства, които трябва да приемам до края на живота си…“ Намирайки се в полезрението на обществото, някои хора смятат за свое право да коментират промените, случващи се с нечие чуждо тяло.

Както всеки, който живее с хронично заболяване, Селена знае, че факторите, които влияят на промените на организма са много. Понякога просто е невъзможно да се поддържа предполагаемо “перфектно” или очаквано тегло, поради което това интервю на Гомез има толкова голямо значение.

Като знаменитост тя се сблъсква с повече онлайн коментари и критика от повечето хора, но това не трябва да е така. Надяваме се, че благодарение на обяснението на Гомез за здравословните й проблеми, хората ще осъзнаят, че не всеки може да контролира подобни неща от рода на теглото. Но не е и нужно.