Малки комфортни къщи от фургони

1
155
Добави коментар
clashbade
clashbade

Тайната на комфортния дом не винаги се крие в огромната площ, с която разполагаме

Мнозина предпочитат да инвестират в имоти с по-голяма площ, но това не винаги е възможно, нито е гаранция за пълноценен комфорт. Ако по някакви причини вие търсите и имате необходимост от къща с по-скромен мащаб, или желаете да я изградите на терен извън града, създаването й от фургони е едно перфектно решение.

Все по-популярни стават проектите, предоставени от фирмите за преместваеми домове. Понякога да се остави на фантазията и да проявиш креативност е много по-удачно, отколкото години наред да изплащаш ипотечен заем за стандартен градски апартамент.

Да обитаваш 12 месеца фургон може да изглежда не особено приемливо, но съвременните модулни конструкции предоставят редица предимства, незаменими удобства и допълнителни екстри. Ето защо контейнерите и фургоните са идеални за бърз, лесен и приятен вариант, когато искаме да се сдобием с преносима къща.

Още с влизането си вие попадате в просторно помещение, което може да е разпределено на зони с цел удовлетворяване на индивидуалните очаквания на всеки. Подът може да е облицован с традиционния ламиниран паркет, няма пречки това да се случи и с всяка друга настилка – въпрос на избор. Ако боядисате стените в светлата гама, ще се чувствате още по-уютно и ще сте с усещане за повече въздух. Таваните са високи, което си е огромен плюс в случая.

Фургоните имат прозорци и по никакъв начин не ощетяват собствениците си. Квадратите могат да бъдат разпределени, за да се осигурят дори няколко стаи – дневна, кухня, спалня. Обзавеждането обаче трябва да е минимално, да се заложи само на най-нужното, което е важно от практична гледна точка. В кухнята разбира се не пропускайте да инвестирате в задължителните уреди и техника, за да сте в готовност за приготвянето на закуска, обяд или вечеря, както и за посрещането на любими гости.

Във фургона може да разположите душ кабина в специално отредена за целта баня.

Както вътрешния, така и външния изглед на моделите може да бъде според личния ви вкус в съответствие с предложенията, които ще получите от специализираната фирма. Ще бъдете снабдени със задължителната електрическа инсталация, с ПВЦ дограма, с осветление отвън и в стаите, с алуминиеви врати със заключваща система. Възможно е и поставянето на изолация, която ще ви подсигури спокойствие, независимо от метеорологичните условия и капризите на времето.

Фургоните имат своите стандарти при височината, ширината и дължината, но те подлежат и на леки корекции, ако това е вашето желание. Попитайте и за допълнителните опции, които съществуват, за да сте максимално доволни от постигнатите резултати.