Вода изворна, трапезна, минерална или чешмяна?

9
164
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Каква вода пиете? За питейната вода витаят какви ли не митове. Изворна, трапезна, минерална или чешмяна?

Оригинален Xiaomi MiJia Mi TDS метър тестер портативен детектор за чистота на водата EC тест за качество TDS-3 тестер

Можете да закупите продукта личен опит

Минералната вода съдържа минерали и други естествено срещащи се съединения, включително магнезий, калций, бикарбонат, натрий, сулфат, хлорид и флуорид Докато чешмяна вода може да осигури някои минерали, бутилирана минерална вода е обикновено по-висока в тях и затова е по вкусна. Адекватният прием на калций е важен за здравето на костите на всички стадии в живота, Минерална вода е добър източник на калций, проучванията показват , че организмът абсорбира калций от минералната вода толкова ефективно, колкото от млечни продукти.

Можете да закупите продукта

Характеристики : 1. Актуализация 14 в 1: проверка на обща алкалност, pH, твърдост, олово, мед, желязо, живак, хром / хром (VI), бром, нитрати, нитрити, остатъчен хлор, флуорид, сулфит 2. Здраве: тест ленти се използват за питейна вода, смесители, кладенец, резервоари за прясна вода и други тестове за качество на водата. Използвайте тест ленти за професионална питейна вода, за да проверите качеството на водата. 3. Лесна за използване: потопете тестова хартия за пиене на вода във вода в продължение на 5 секунди, дръжте я във въздуха за около 30 секунди и след това регулирайте цвета на гърба на бутилката, за да получите отчитане. Дори за начинаещи тест лентите за питейна вода са лесни за използване. 4. Защита на околната среда: Качеството на водата трябва да се проверява всяка седмица. Опаковката на нашите тест ленти съдържа 100 тест ленти за питейна вода. 5. Лесен за пренасяне, гаранция: Размер 14×4 см, тегло 7 унции, лесен за пренасяне.

продукт: Качеството на питейната вода може да бъде намерено в тестова хартия essieny само за 35 секунди.Описание: Питейната вода е незаменима в нашия живот! Замърсените водоизточници могат да причинят много здравословни проблеми, затова е важно редовно да проверявате качеството на питейната вода. 14 параметри се показват едновременно Обща алкалност pH стойност

ps Най оценяваните води в Света Perrier ( 183 ppm, 5.46 ph), Fiji (224 ppm, 7.7 ph)