Спечелете над 2 000 000 награди от Astika

1
141
Добави коментар
pgp

Краен срок – 31 януари 2020

Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата Astika кен 0,5л. срещу предоставяне на капачка/езиче с печеливш символ в търговските обекти, е 31 януари 2020 г. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. Списък с участващите обекти, от които можете да получите наградата си, можете да откриете на сайта на Промоцията kamenitzacompany.bg

Участвайте с капачки/езичета от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

    Astika кен 0,5л с промоционален дизайн;     Astika пластмасова бутилка 2л с промоционален дизайн;     Astika пластмасова бутилка 2,3л с промоционален дизайн.

 Участващите опаковки са обозначени с червен промоционален етикет с името на Промоцията “ Една от 4 може да спечели “.     Astika кен 0,5л – 2 300 000 броя

За да участвате в Промоцията купете Участваща опаковка на Astika кен 0,5л. или Astika пластмасова бутилка 2л. или Astika пластмасова бутилка 2.3л, отворете я и погледнете под капачката на бутилката или езичето на кена.

Ако откриете долния символ „Кен“, печелите Astika кен 0,5л.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките с печеливши символи. На капачките трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде в Участващ обект капачката, с чийто символ е спечелил.

Награда Astika кен може да бъде получена от определени обекти („Участващи обекти“). Участващите обекти са обозначени с рекламен материал на Промоцията. Наградата може да бъде получена в срок до 31 януари 2020 включително, в рамките на работното време на Участващите обекти. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията bg или на тел. 0888422962.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите символи. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Капачките/ езичетата на Участващата опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.