Хороскоп за днес – 17 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
149
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 17 ноември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Високо енергиен ден, в който лесно се отива към прекалявания в една или в друга посока. Концентрирайте се над най-важните си цели и не искайте всичко на всяка цена. Децата са неуправляеми, половинката също, а и на вас ви минават през главата греховни мисли за бягство по тъча на семейните задължения. Конфликтите са неизбежни. Вероятен е и здравословен проблем.

Телец 21 Апр – 21 Май

Пътувайте, посетете изложби, панаири и пазари, рекламирайте се. Срещите от този ден ще променят живота ви и ще ви вкарват в нов семеен коловоз. Чудесен ден за брак и годежи. На подобни срещи и веселби някой ще срещне бъдещата си любов. Символ е колесницата на победата. Всичко може да се подреди и тръгне в благоприятна за вас и семейството ви посока. Не се самоограничавайте.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден за пътуване преместване и разширение в средата ви или извън нея. Всяка инициатива ще успее и ще привлече благоприятни случайности. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте си притеснявали. Дава се клетва за вярност, разменят се пръстени и флуиди и се правят важни връзки. Ще намерите изход от тежка ситуация и ще се окажете отдавна търсеният от някого човек.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на важни рокади. Препоръчват се пътувания, огледи за внедряване в нова среда, преговори за работа и всякакъв тип дейности, които в следващите дни ще помогнат за прехода към нов начин на живот. Някой ще се ожени, друг ще се измъкне от родителската опека или ще направи първата си самостоятелна крачка към нови житейски хоризонти. И бебето ви прохожда.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден за активни и настъпателни действия. Пътувайте, уредете разговори на място. Включете се в състезания и конкурси. Ден за лични рекоди. Ще се справите поне с един важен проблем. Може да намерите лечебно място и нужното ви лекарство. Ще постигнете максималното и ще се радвате на взаимност в партньорските връзки. Уплътнете си деня с приятни и разтоварващи моменти.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден за представителни срещи, за пътувания и огледи на места и терени. Не пропускайте нито една публична и творческа изява. Бъдете с приятели на тяхното парти и поканете гости, ако има за какво да почерпите. Обединените усилия печелят, срещите носят радост и обезпечение за бъдещето. Ще имате успех при публични изяви и може да срещнете отдавна търсения си партньор.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Тежък ден особено за родените в третата декада. Ще се наложат промени в плана, пътувания, присъствия или отсъствия от важни за вас лични и публични мероприятия. Ден на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Може да вземете решение за раздяла и преместване. Освободете се от тежестите на нежелани или тежки и за двете страни присъствия. Ден на изцелението.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за пътуване, за посещение на панаири и тържища, за участие в конкурси и състезания и за среща с любовта. Ще постигнете максималното на всички нива. Не се самоограничавайте. Може да влезете в нова среда и да си намерите работа. Ден на протегнатите ръце. Предстоят революционни промени в начина ви на живот. Дава се клетва за вярност. Този ден ще ви донесе изцеление.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Посетете светски прояви, уредете си срещи с приятели и партньори, оженете се. Търсете начин да блеснете и да се изявите в средата си и извън нея. Може да осъществите важни връзки и да привлечете спонсори. Пътувайте и направете огледи на място. Не отклонявайте предложения. В този ден всичко е постижимо и късметът е на една ръка разстояние. Купете домашен любимец.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на планирани и непланирани пътувания и промени в начина ви на живот. Някой се премества, а друг се връща в мястото, от което е тръгнал. Най- тежко ще е за тези, които тръгват от стартова позиция в работата и в любовта. Изведнъж ви се стоварват много отговорности. Може да вземете решение за прехвърляне имот на децата. Ден на доброволната жертва за тези, които обичаме.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Приключвате важна работа, получавате пари, награди и признание. Поне в една посока животът ще ви предложи благоприятна промяна. Пътувайте, използвайте всяко предложение и си осигурете нови партньори за бъдещето. Идват чакани вести и от чужбина. Ден на неустоимо движение напред и нагоре към позиции и цели, които гоните отдавна. Овладявате престижни класации, рекламират ви.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Пътувате, пазарувайте на едро, търсете връзка с производители и стари партньори. Време е да се елиминират посредниците и тези, които са се наредили на хранилката и поилката без да дават нищо насреща. Ден за подвизи и лични рекорди. Ще се случват събития, които ще водят до личното ви и душевно изцеление. Намирате верния път, а той ще ви отведе и при точния човек. Действайте активно.