Бърз ТЕСТ: Формата на пъпа ви издава голяма тайна

3
216
Добави коментар
slavchev
slavchev

Малко вероятно е някога сериозно да се замислите дали формата на пъпа ви не значи нещо. Може да е мъничък, изпъкнал или пък хлътнал навътре.

Е, оказва се, че именно формата на вашето пъпче може да разкрие голямата ви тайна. То говори много повече за вас, отколкото сте предполагали, научи Вести 365.

И така, сега погледнете пъпчето си и след това се вгледайте в тази снимка. На кое прилича вашето?

Пъп номер 1

Хората с такъв пъп имат както тъмна, така и светла страна. Вие не само сте резервирани и упорити, но и сте много силна личност. Обичате да привличате вниманието и винаги сте готови да се понесете на крилете на любовта. За жалост ви е трудно да намерите сродната си душа. Когато обаче го сторите, краят ще е щастлив.

Пъп номер 2

Хората с тази форма на пъпа са много щедри, защото имат голямо и добро сърце. Те обаче не са склонни да се променят в името на общото благо. Предпочитат да живеят така, както желаят.

Пъп номер 3

Ако имате малко и плитко пъпче, то значи, че вие сте от онези хора, които винаги мислят много преди да се решат да направят нещо. Много сте внимателни преди да действате. Склонни сте да обвинявате останалите за вашите грешки и да им приписвате лоши намерения. Доверявате се само на най-близките си.

Пъп номер 4

Ако имате този вид пъп, то вие сте от хората, които нямат особено много енергия и не желаете да си губите времето в това да гледате какво се случва около вас. Вашият мързел ви помага обаче да правите само наистина приоритетните и важни неща.

Пъп номер 5

Хората с тази форма на пъпа са доста непрактични, те лесно и често се разстройват и приемат нещата на сериозно. Плюсът ви е обаче, че сте много отдадени на работата си. Лошото е, че сте нетърпеливи и хиперактивни.

Пъп номер 6

Принципът на живота ви е да се отнасяте към другите така, както заслужават. Не забравяте да се пазите и сте склонни да се доверите истински на много малко хора и то само най-близките.

Източник:  marica

Оцени публикацията

Общо гласували