Световен дебют за IDMarkz за Adobe InDesign

2
112
Добави коментар
maznio007
maznio007

Приложението на Markzware e централизиран инструмент за управление на файлове за Adobe InDesign. То генерира изображения за преглед, записва IDML и изображения, конвертира и отваря InDesign файлове в други приложения.

 

Markzware позволява използване на съдържание от Adobe InDesign в много популярни програми за предпечат. Потребителите могат да отварят, преглеждат, записват и да автоматизират тези процеси с.indd файлове. IDMarkz използва собствена система и технология за генериране на изображения за преглед с висока резолюция.

IDMarkz предлага: • отваряне на файлове от InDesign CC 2020 в по-стари версии на InDesign, както и в QuarkXPress, Affinity Publisher, Acrobat или Illustrator. • Преглед на всеки Adobe InDesign файл и на основната информация за него. Увеличаване на изображенията за преглед и генериране на PDF файлове чрез влачене с мишката. • Запис на InDesign файлове като IDML, (дори без Creative Cloud абонамент), PDF, TIFF, PNG, JPEG, или GIF. • Създаване на PDF файлове с годен за редактиране текст от файлове от по-стари версии на InDesign, добавяне на бележки в Acrobat DC и отваряне в InDesign CC 2020. • Конвертиране на голям брой Adobe InDesign в InDesign Markup Language (IDML), без Creative Cloud абонамент. • Автоматизиране на процеса на преобразуване.

IDMarkz се предлага като вечен лиценз с пълната функционалност, като абонамент и като безплатна версия с ограничени възможности. Цената за вечния лиценз е 199 американски долара, абонаментът струва 149 долара годишно. Поддържа macOS 10.12 или по-нова версия.

Източник: markzware.com Текста написа: Мартин Новев

  отпечатай