Ето как се храни Дженифър Лопес

2
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Много вода

Правило номер едно за Джей Ло винаги е било да е винаги добре хидратирана.

“Пиенето на много вода, особено преди тренировка, може да ви помогне да дадете повече от себе си и да постигнете повече резултати от упражненията”, казва тя.

Както се старае да зпочва тренировката си добре хидратирана, също така се грижи за това да приема необхдимите добавки веднага след упражненията: „Опитвам се да поддържам тялото си хидратирано и добре отпочинало след всяка тренировка“, каза тя. “По този начин съм готова да дам всичко от себе си отново на следващия ден.”

Без кофеин или алкохол

Колкото и да е важно да знаете какво трябва да слагате в тялото си, нещо, което може би е по-важно, е да знаете какво трябва да НЕ слагате в него. В случая на Джей Ло, тя избягва кофеина. Когато се случи да пие кафе, винаги се уверява, че е без кофеин. “Не съм пила кофеин от години”, каза тя пред Hollywood Life.

По съвет на диетолога Хейли Помрой, Лопес също е спряла да консумира всякакъв алкохол.

Чисто хранене

Що се отнася до диетата, Лопес е доста строга към себе си. Тя се придържа към балансирана, богата на хранителни вещества диета и е премахнала всички преработени и рафинирани храни.

“Следя да се храни с много чиста храна, защото тя се нуждае от наистина добро гориво за всички неща, които прави”, каза нейният треньор Трейси Андерсън пред People. “Всичко е органично и всичко е много добре обмислено … всичко е прясно”.

Дори когато вечеря навън, певицата обича да внимава с храната си. „Аз съм много социален човек и обичам да прекарвам време с приятелите и семейството си, така че когато излизаме да ядем, се опитвам да направя здравословен избор“, казва тя.

“Повечето ресторанти предлагат здравословни, нискокалорични ястия, така че следя за нещата от менюто, които отговарят на начина ми на живот. Най-често избирам салата или риба с зеленчуци. И се уверям, че пия много вода през цялото хранене.”

Когато става дума за обяд, Лопес напълва чинията си със зеленчуци. “До обяд не ям”, казва тя пред Hollywood Life. А що се отнася до вечерята, Лопес обикновено яде протеин, в комбинация с киноа. Въпреки че диетата й може да звучи малко ограничително, JLo никога не е гладувала, за да е слаба. Вместо това тя яде храни, които ще я подхранват правилно за деня.

Умни „подхапвания“

Докато повечето подхапвания между основните хранения за повечето се състои от пакет чипс или няколко квадрата шоколад, JLo не си позволява да се изкушава от нежелани храни. Вместо това тя избира здравословни закуски между храненията. “Аз също обичам да релаксирам с децата си след тренировка и да споделям здравословна закуска с тях”, казва тя. “Винаги нося със себе си плодове и зеленчуци, за да хапнем нещо между храненията.”

И много тренировки, разбира се.

Тагове
Джей Ло, Джей Ло отлична форма, Джей Ло режим, Дженифър Лопес, Дженифър Лопес диета, Дженифър Лопес режим, здрависловно хранене, Как се храни Дженифър Лопес, полезно хранене, режим на хранене, хранене