Погрижете се за младежкия вид на кожата си с висококачествена козметика NIANCE

1
103
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Названието „козметика“ произлиза от гръцки и в буквален превод означава изкуство за разкрасяване. Още в  Древен Египет жените са използвали съставките на различни продукти, за да поддържат красотата си. С напредването на медицината се разработва широка гама от козметични изделия, съобразена с типа и индивидуалните характеристики на кожата. Най-трудната задача пред козметичните производители обаче остава борбата срещу несъвършенствата на кожата вследствие на възрастта. В масовата козметика често се използват некачествени и вредни химикали, които веднъж попаднали върху кожата, се озовават в кръвния поток и оттам достигат до всички значими органи от тялото. Ефектът от некачествената козметика предизвиква алергични реакции, възпаления, запушване на порите и други дерматологични проблеми.

Красотата върви ръка за ръка със здравето и по тази причина винаги трябва да се използва професионална козметика. Провеждайки различни лабораторни изследвания, швейцарските експерти и дерматолози създават най-доброто решение против стареенето на кожата – професионалната козметика с марка NIANCE.

Тайната на козметичната марка NIANCE

NIANCE е швейцарски премиум бранд, който стъпва на пазара през 2007 година. Той включва продукти за мъже и жени, подходящи както за лице, така и за тяло. Марката получава международно признание заради своя принос към борбата със стареенето. Благозвучното име NIANCE произлиза от английските думи красота и нюанс. Премиум съставките на всички продукти от бранда са дерматологично тествани и ежедневно се използват в спа ритуалите за красота. Те отговарят на най-взискателните нужди на кожата и само няколко нанасяния са необходими, за да се постигнат видими дългосрочни резултати. Este Fitness & Spa предлага специални антиейджинг терапии с продукти от марка NIANCE. Изключителната селекция от процедури подхранва кожата и възвръща младежкия й вид и блясък.

Гамата продукти NIANCE защитават кожата от появата на оксидативен стрес, наблюдаван при недостиг на антиоксиданти, подобряват абсорбирането на кислород от кожата и подпомагат процеса на възобновяване на клетките. Марката е безкомпромисна към качеството на продуктите. Съдържанието им включва 100% натурални и естествени съставки. Зад успехите на марката стоят редица изследвания за ефектите на козметиката върху кожата и на разнообразието от растителни екстракти, включени в състава на продуктите.

Всяка процедура в спа център Este Fitness & Spa осигурява на клиента безупречна визия и прилив на свежест. Кои обаче са основните ползи от терапията с продукти на швейцарската марка?

Луксозни процедури за лице с продуктовата линия на NIANCE

Este Fitness & Spa предлага луксозна антиейджинг терапия за лице, деколте и зоната около очите. Подхранващите микроелементи в първокласната козметика ускоряват функциите за естествено възстановяване на кожата и осигуряват нейното оптимално хидратиране. Ежедневното недоспиване се отразява почти незабавно на областта около очите. За да се предотврати появата на фини бръчки и торбички в тази област, терапевтите от спа центъра препоръчват високоефективната процедура NIANCE EYE DELUXE. Тя незабавно възвръща естествената свежест, младежкото излъчване и гладкостта на кожата. Серията за мъже тонизира и подхранва кожата на лицето. Луксозната терапия NIANCE MAN POWER хидратира горните слоеве на епидермиса, изглажда фините линии на лицето и успокоява кожата.

Луксозни процедури за тяло с продуктовата линия на NIANCE

Терапията за тяло гарантира нежна грижа, дълбоко почистване и детоксикация на кожата. При процедурата за дамите се използва серумът Premium Glacier Body. Той се прилага чрез специална техника, разработена от NIANCE. Процедурата е изключително ефективна в борбата с излишните килограми, а практикуването ѝ намалява на обиколката на корема, ханша и бедрата. Луксозният ритуал използва специално разработени техники за масаж.

Клиентите на спа комплекса на Este могат да се насладят на пълен релакс и хармония, благодарение на  въздействието на камъните Серпентин на NIANCE. Пренесени от централна Швейцария, те допринасят за комфорта на тялото, съзнанието и душата. В комбинация с антиейджинг пилинг кожата става перфектно почистена и освежена. Мъжката част от посетителите на спа центъра имат възможност да изпробват терапията NIANCE Men revitalize. Дълбоко релаксиращия масаж се провежда с използване на изключително полезни антиейджинг масла. Модерната процедура премахва физическото напрежение, тонизира и реминерализира тялото.

Разбира се,  терапиите в спа центъра не приключват дотук. Всички клиенти на Este Fitness & Spa могат да се насладят на различни антиейджинг ритуали, които се провеждат в изисканата и спокойна обстановка на спа комплекса и доставят пълна релаксация и удоволствие за сетивата. В специалния спа магазин на Este Fitness & Spa могат  да се закупят продукти от богатата гама на марката NIANCE. Специалистите на спа комплекса ще насочат посетителите към подходяща козметика, съобразена с конкретния тип кожа и индивидуалните нужди. Благодарение на безупречното швейцарско качество е възможно да се постигне забележителен външен вид независимо от възрастта.

Последни публикации в блога

Названието „козметика“ произлиза от гръцки и в буквален превод означава изкуство за разкрасяване. Още в  Древен Египет жените са използвали съставките на различни продукти, за да поддържат красотата си. С напредването на медицината Мрачните и хладни дни влияят отрицателно върху емоционалното състояние и настроението. Летните месеци са твърде далеч, за да мечтаете за гледка към морските вълни, шоколадов тен и коктейл в ръка. В опит за Доброто здраве изисква отношение и грижа, каквито редовните тренировки и активното движение могат да осигурят. Водени от желанието за оформено и стегнато тяло, все повече хора посещават спортната зала. Положителните ефекти започват да Придържането към здравословен начин на живот през есента е истинско предизвикателство. С падането на температурите прекарваме повече време вкъщи, където имаме пряк достъп до хладилник, пълен с хранителни продукти и висококалорични лакомства. Освен Спа процедурите са истинско блаженство за ума и тялото. Те са нашият идеален помощник в борбата със стреса и напрежението и ни пренасят в света на удоволствието и насладата. Луксозните спа комплекси предлагат Дъждовното и хладно време през есента намалява мотивацията за тренировки и дава превес на по-лежерните дейности у дома. За мнозина ниските температури са свързани с лошо настроение и депресия, но всъщност есента е Масажът е сравним с истинското произведение на изкуството. Той изисква талант, концентрация и дългогодишен опит, докато се получи съвършен резултат. Редица масажни техники се практикуват и усъвършенстват в продължение на хиляди години с Смяната на сезоните може да окаже сериозно влияние върху човешкия организъм. Умората и напрежението често са породени от липсата на сън и невъзможност да осигурим на тялото си пълноценна почивка. Безсънието, освен че С настъпването на есента продължаваме да се радваме на слънчево време. Разходките в близкия парк остават любимо следобедно занимание, а топлите есенни цветове правят пейзажа още по-красив. За мнозина обаче с настъпване на