Излезе новата книга на талантлив млад български писател

1
109
Добави коментар
vocala
vocala

От днес в книжарниците е новата книга на младия български автор Ненко Генов – „Сбогом, дневнико 2: Планински патаклами“.

Първата книга се превърна в истински фурор сред младите (и не толкова млади) читатели в България. Ние останахме впечатлени от увлекателната история, поднесена по достъпен за всеки начин, и от забавните случки и обрати, поднесени с немалко количество социални послания за опазване на околната среда.

Затова и сме убедени, че продължението ще бъде на същата висота, и утре ще посетим близката книжарница в обедната почивка.

За книгата

Обречен съм да страдам от несправедливости до края на живота си и това е! Ето че най-накрая ми предстои първата екскурзия с преспиване, а мен няма да ме пуснат да отида! Какво съм виновен, че рецептата за слайм не струваше и трябваше да се отърва от доказателствата по най-бързия начин… в тоалетната. Тя пък взе че се запуши…

А имах такива епични планове за бой с възглавници, страшни истории, смешни селфита и безкомпромисна битка на пейнтбол!

За автора

Ненко Генов е бивш ученик и настоящ учител. Точно така – ВЪРНАЛ се е в училище, след всичките години, които е прекарал там. Оцелява по единствения възможен начин – с чувство за хумор. Своята джедайска мъдрост за живота в даскало той споделя в „Сбогом, дневнико!“ и неговото продължение – „Планински патаклами“.

Интервю с Ненко Генов можете да прочетете на сайта на издателството, а самата книга можете да поръчате онлайн тук.

Тези книги не са за сухари.