Спечелете 250 хлебопекарни и още награди от София Мел

2
262
Добави коментар
pgp

Продукти, участващи в Промоцията: брашно „София Мел” от разфасовки по 0.5, 1, 2 или 5 килограма или комбинация от посочените разфасовки.

Механизъм на Промоцията:

Стъпка 1: Купи 2 /два/ килограма брашно „София Мел“, независимо от разфасовката и вида на брашното oт търговски обект, в който се провежда Промоцията. Необходимо условие е покупката да бъде вписана в касовата бележка, издадена от търговския обект. Стъпка 2: Впиши трите си имена и телефонен номер за контакт на гърба на касовата бележка. Стъпка 3: Пусни касовата бележка или нейно копие в специално обозначената кутия, поставена в търговския обект.

Хлебопекарна TEFAL – общо 250 броя за периода на Промоцията, стекове брашно „София Мел Класик“ – общо 250 броя, сито за брашно – общо 250 броя, разпределени по един брой от всеки вид награда за съответния търговски обект, включен в Промоцията за периода на провеждането. Датата на теглене на наградите ще бъде обявена във всеки магазин по отделно на рекламен плакат, поставен на или непосредствено до входа на магазина. Изтеглянето на печелившите се извършва от представители на търговския обект и на организатора на промоцията. Към тримата печеливши участника се изтегля и по един резервен участник, като тегленото на наградите се удостоверява писмено с констативен протокол.