Спасение за щитовидната жлеза и пречистване на кръвта: Лек от ЗЕЛЕНИ ОРЕХЧЕТА

1
100
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Младите зелени орехи имат голямо количество витамин С, йод и много други витамини, а комбинацията от млади орехи и мед често се дава на болните, хората със слаб имунитет и анемичните.

 

Тази мощна комбинация създава физически и енергиен баланс, повишава хормоналната дейност, страхотно действа при всички проблеми с щитовидната жлеза , помага за обновяването на клетките и неутрализира действието на токсините.

Младите зелени орехи имат доста витамин С, йод и много други витамини, а комбинацията от млади ядки с мед често се дава на болните, хората със слаб имунитет и анемичните души.

Младите зелени орехи комбинирани с мед, имат положителен ефект в случай на малокръвие и помагат в пречистването на черния дроб, стомаха и кръвта.

 Страхотни са за проблемите в работата на щитовидната жлеза, за възпалено гърло и дихателната система, особено при бронхит, повишават имунитета, помагат при болки, причинени от менопаузата, затлъстяване и хронични респираторни заболявания …

Съставки: 40 млади зелени орехи с кората, 1 кг качествен мед

Приготвяне: Младите ядки измийте, подсушете ги и ги нарежете на четвъртинки. След това поставете в стерилна буркан и прибавете с мед.

При рязането използвайте ръкавици защото пръстите ви ще бъдат черни.

Съдът добре затворете и се оставя да престои един месец на слънце. Разбърквайте от време на време. Когато орехите стоят в съда, те отделят своя лечебен сок в меда, медът след този процес ще промени цвета. Отстранете орехите, а сиропът трябва да консумирате. Съхранявайте на хладно и тъмно място.

Консумация: Да се ​​приема по една супена лъжица на ден, за предпочитане сутрин на празен стомах.