Само няколко капки в шампоана и вече не вадя шепи коса от четката! Колко малко нещо, а какъв ефект само!

1
84
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Проблемът с косопада е бич не само на по-възрастното поколение, но и на младите хора. Често това се случва заради неправилно хранене, хормонални нарушения, тежки емоционални разстройства и неадекватна грижа за косата.

Причините могат да се крият в лошото качество на питейната вода и различни заболявания на косата. Така че преди да направите самостоятелно лечение, трябва да се консултирате с лекар и да получите професионален съвет.

 Днес предлагаме на Вашето внимание средство, което ще помогне за спиране на косопада и ще бъде отлична профилактика на алопецията (патологичната загуба на коса).

Как да се отървем от косопада

СЪСТАВ:

шампоан с неутрално съдържание на Ph
етерично масло от розмарин
етерично масло от лимон
Витамин Е на капсули

За да направите лека-чудо против косопад, просто трябва да добавите в шампоана 10 капки етерично масло от розмарин и също толкова лимоново масло. След това поставете в шишенцето шампоан 2 капсули витамин Е.

Използвайте този шампоан необходимо винаги, когато е необходимо, за да измиете косата ми. Средството трябва да се прилага с масажни движения на скалпа, след което се оставя да действа в продължение на 10 минути. След приключване на процедурата шампоанът трябва да се измие с топла отвара от лайка.

Погледнете в приложеното видео как се прави масаж, който ще помогне за ускоряване растежа на косата.

Video Playback Not Supported