Чудодейна смес за деформираните кости на ръцете и краката

1
176
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Деформиращите се кости и стави по ръцете или стъпалата са истинско мъчение за хората, особено при носене на по-тесни обувки. Причините за това могат да бъдат различни – наследственост, дълго носене на неудобни обувки, както и нарушение на солевия метаболизъм (отлагане на соли на пикочната киселина в ставите).

Разбира се, за да установите причината, трябва да отидете на лекар, който ще направи оценка на състоянието ви и ще ви предпише необходимото лечение. А за да облекчите болките и за да намалите видимо последиците от заболяването, може да приложите следната лесна рецепта.

В 10 милилитра йодна тинктура разтворете 5 таблетки аспирин и разбъркайте добре. Намажете с течността болезнените участъци и обуйте чорапи или си сложете ръкавици, за да затоплите мястото. Останете така през цялата нощ. Продължете курса на лечение, като 2 седмици подред се мажете всяка вечер. После направете почивка от 1 месец.

За най-добър резултат е необходимо да направите 4 такива цикъла на лечение. Ефектът няма да закъснее – ще имате видимо подобрение на състоянието, а болките ще изчезнат напълно.