Започнете да правите това и кожата на лицето ви ще стане с 10 години по-млада! (Ще забележите резултатите веднага!)

1
97
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Дълголетници, младолики, с фина фигура, здрави, спокойни, работоспособни… Японците определено са народ, който изумява света…..

Това е резултат от тяхната тайна, която се намира в свойствата на ориза.

Оризът е богат на много хранителни вещества и мощни антиоксиданти, които стимулират производството на колаген – хормон, който предотвратява появата на бръчки по кожата.

За това опитайте тази много стара японски рецепта за маска на лице, която ще направи кожата ви гладка и без бръчки.

Гарантирано ще направи кожата на лицето ви да изглежда 10 години по-млада.

Според експерти процеса на стареене на кожата може да бъде ускорен от много фактори, като например използването на козметични продукти, нездравословно хранене, излагане на слънце, хормонални промени и други. Всички тези фактори водят загуба на еластичността на кожата и затова ние препоръчваме да се избягват козметични продукти и се придържате към здравословна диета.

Тази маска с ориз за кожата на лицето е изключително лесно да се подготви. Просто следвайте инструкциите по-долу и опитайте!

Съставки, от което ще се нуждаете:

– 1 супена лъжица мед

– 1 супена лъжица мляко

– 3 супени лъжици ориз

Инструкции:

Поставете 3 супени лъжици ориз в купа и долейте 1 чаша вода върху него. Сварете го и го оставете да къкри в продължение на 3 минути. След това оставете да изстине, прецедете сместа и я съхранявайте в стъклен съд.

След това вземете съда със сварения ориз, добавете супена лъжица топло мляко и супена лъжица мед и разбъркайте съставките, докато не се получи пастообразна смес.

Как да използвате маската на лицето:

Започнете с измиване на лицето си с чиста вода и масажирайте с пастата бавно върху лицето ви. Нека да престой на лицето ви за 15 минути и след това измийте с хладка вода. Използвайте маската веднъж седмично и резултатите ще ви удивят. Тя ще поддържа кожата ви гладка и хидратирана и ще ви направи да изглеждате 10 години по-млада за една нощ!