Блогът на Апостол Апостолов :: ШУТ В Г*ЗА

2
207
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                      ПОПИЛЯХА ГИ…

 

 

Световната антидопингова агенция (WADA) посече сериозно руския спорт. С единодушно решение на Изпълкома на организацията е наложено четиригодишна забрана за участие в международни състезания на руски спортисти. Това е едно от най-тежките наказания в историята на спорта.

 

Санкцията предвижда недопускането на състезатели от Русия до участие под националния флаг на олимпийски игри и световни първенства, включително олимпийските игри в Токио през 2020 г. и тези в Пекин през 2022 г. До подобни шампионати ще бъдат допуснати само определени спортисти, които докажат, че не са били част от държавната допингова програма. 

 

Руснаците са ужасни хвалипръцковци, които не спират да се хвалят сами. Те наистина си вярват- смятат се за велики и недостижими, но истината е, че са лъжци и мошеници, които никога не поемат отговорност за своите безобразия. Тях все някой ги провокира, злепоставя и унижава. Политическият шарлатанин Медведев дори заговори за някаква „антируска истерия“.

 

На света му дойде до гуша от този отвратителен руски манталитет. Чашата на търпението преля и руснаците най- накрая получиха това, което заслужаваха. Казано е: каквото повикало, такова се и обадило…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.