Веригата школи по програмиране Logiscool набира франчайз партньори в България

2
112
Добави коментар
pixelmedia
pixelmedia

Международната верига школи по програмиране Logiscool, която съвсем наскоро стартира дейността си в България, вече набира франчайз партньори у нас. Българският екип на компанията работи по решаването на проблема с недостига на ИТ кадри в страната и в същото време се стреми да направи обучението по програмиране по-достъпно, за да може всяко дете да се превърне от консуматор, в създател на своето време.

 

“ИТ образованието е един от най-иновативните и печеливши дигитални сектори, в който си струва да се инвестира. Това е така, защото то почти не се влияе от геополитическите промени и през последните години отбелязва силен растеж. Търсенето на хора с дигитални умения постоянно нараства както в Европа, така и в цял свят, а у нас недостигът на ИТ кадри вече е осезаем. Ето защо ние сме убедени, че ИТ образованието е една чудесна област за инвестиции, която ще донесе на нашите франчайз партньори добра възвръщаемост и удовлетворение, че се занимават с нещо полезно” – споделя Ива Янкова, съосновател на Logiscool България.

 

Образователната верига вече има стотици франчайз партньори по целия свят.  Мрежата се разраства много бързо и вече присъства в 15 държави, на три континента – от САЩ и Мексико, през Европа до Тайван и Индия. Огромният международен опит на екипа на Logiscool е ключова ценност за бъдещите партньори. В добавка те получават и успешна система за преподаване, технологична платформа, маркетинг на национално и международно ниво, както и подкрепа в редица други области.

 „Взех лиценз за главен партньор на Logiscool през 2018 г. и до момента имам близо 30 успешни франчайз партньори в моята мрежа. Някои от тях отварят своите втори или дори трети учебни центрове. Изключително съм щастлива, че първоначалната ми инвестиция напълно се върна много по-рано от планираното” – посочва Дана Баника, главен партньор на Logiscool за Румъния – „Освен уникалното образователно съдържание и страхотната подкрепа, аз получих от централата на Logiscool тяхната собствена комплексна система за управление на франчайз, която улеснява работата и помага стартирането на нов партньор за много кратко време. Имам чувството, че получавам все повече и повече всеки ден.”

 

„Имах успешна кариера в мултинационална компания и никога не съм и мислил да започна самостоятелен бизнес. Тогава се запознах с Logiscool и разбрах, че мога напълно да се идентифицирам не само с тяхната мисия, но и с цялата концепция и бизнес модел. Това определено беше най-доброто решение в живота ми” – разказва Цолт Вермес, франчайз партньор на Logiscool от 2015 година – “Те предлагат точно правилната печеливша комбинация от това, което на един франчайзополучател е необходимо за успех: най-добрата в света образователна платформа, близо 1000 урока на страхотна учебна програма, доказана методология, базирана на дългогодишен опит и изключителна подкрепа.”

 

Кандидатите за франчайз партньори на Logiscool не е нужно да имат ИТ опит и умения, но трябва да притежават бизнес усет и опит, да разбират стойността на дигиталното образование, както и да имат желание да станат част от водеща образователна система. Процесът по избор на нов партньор продължава около месец, след което може да стартира новата школа. Курсовете обикновено започват с началото на учебните срокове, а лагерите – през периода на ваканциите.

 

Компанията ще обучава деца да програмират докато създават мобилни приложения, собствени 3D игри и нови светове в Minecraft по време на специален зимен лагер

 

От образователната организация споделят още, че в момента тече записването за зимен лагер, който ще се проведе от 2 до 4 януари 2020 година. Участниците ще се научат да създават приложения за мобилната операционна система Android, използвайки App Inventor на MIT, както и да създават свой собствени 3D игри в KODU и да строят нови светове в Minecraft. Обучението е подходящо за ученици от втори до осми клас, като не е необходимо те да имат предварителна подготовка по темата. Възползвайте се от 5% отстъпка с промоционален код „XMAS2019”.

 

Всички желаещи да станат Logiscool франчайз партньори, може да кандидатстват тук:

https://www.logiscool.com/bg/franchise