Хороскоп за днес – 11 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
81
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 11 декември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Пълнолунието ще напълни потребителските ни кошници, но ще ни сблъска един с друг при определяне на възнаграждения и заплати. Амбициите стигат застрашителни размери, вредят на стари връзки и семейни приятелства. Ще се играят двойнствени игри, ще се правят пазарлъци на тъмно, но голяма част от проблемите ще излезат на светло. Ако се скарате с някого ще е за дълго.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден на всевъзможни изкушения и астрални битки. Може да изживеете блаженни моменти, след които ще следват дълги дни на разочарования и неудовлетворение. Ставате лениви и податливи на внушение. Някой може да ви изнуди и да използва слабостите ви към него. Скандалите от този ден ще се разрастват и ще засягат и странични хора. Увеличете дистанциите. Не е ден за запознанства.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Очертава се тежко пълнолуние за родените във втората декада. Няма да ви липсват скандали. Конфликтите ще са на всяка крачка, а чашата на търпението прелива. Увеличете самоконтрола. Ако се скарате с някого дълго няма да си проговорите. Змеят на амбициите трудно се контролира. Може да загубите престижни позиции. И любовта ще ви затръшне вратата под носа. Качвате кръвното.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес чашата на амбициите прелива. Някъде ще се стигне до тежки конфликти и битки за по-добро място и позиция в бизнеса и в обществото. Желанията трудно се контролират. Бъдете внимателни и не правете нищо на всяка цена. Отложете за следващите дни важните си срещи и визити, особено ако има нещо важно за уточняване или се изискват претовори и юридически процедури.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на хората с хищнически амбиции и интереси. Няма да се дадете без бой. Ще предприемете решителни и агресивни ходове и ще поставите на мястото му всеки, който се опитва да ви елиминира и детронира. Съветът към другите е да не се захващат с вас, да не ви провокират и дразнят излишно. Трудно ще спазвате диета, трудно ще устоите и на любовните желания.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Тежък и натоварен с агресия ден. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Може да влезете в заробващи връзки и да се окажете длъжници на тези, които нещо ви дължат. Точно днес не се включвайте в екстремни начинания, в рискови състезания и спортове. Намалете натоварването и смирете амбицията. Не започвайте съвместна работа, за да не се окажете използвани.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на болезнените амбиции и на неравностойните любовни връзки. Венера и Сатурн са в точен съвпад в знака на нехармоничния ви Козирог. Не си и помисляйте за изневери. Лесно ще ви спретнат компромат и ще ви вкарат в източващи расурсите ви програми. Родените в първата декада да не излизат от рамките на закона и разпоредбите, независимо кой и какво иска от тях или претендира.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Събуждат се зверски апетити и амбиции. Не е изключено да се скарате с някой, който се е изпречил на пътя ви, а това ще повлече повече неудобства отколкото си представяте. Постъпете максимално дипломатично в една трудна за вас ситуация и в следващити два дни ще бъдете възнаградени с ползи и допълнителни екстри. Печелят тези, които защитават справедлива кауза.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги. Интересите ви ще се сблъскат с тези на по-силни и влиятелни хора. Настава голям пазарлък. Активизира се вътрешният змей на амбициите във всеки от нас. Може да попаднете под кръстосания огън на нечии обединени усилия и интереси. Контролирайте играта на чувствата. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес се настъпваме по мазола и взаимно си вредим. Амбициите взимат връх над здравия разум. На работното място ще се развихрят неподозирани страсти, които ще извадят от строя неподготвените и доверчивите. Бъдете готови за неочаквани промени и рокади. Не си позволявайте да изпадате под нечие влияние и да обслужвате чужди на разбиранията и чувствата ви интереси.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не се намесвайте в споровете, в отношенията и проблемите на другите. Днес сте лесно податливи на влияния и внушения, склонни сте да отстъпите и да се поддадете на увещания и молби, които отново ще ви вкарат в губещия коловоз на измамните връзки. Не водете преговори и не подписвайте нови договори. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет, придобивки и ползи.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Един от дните, в които ще дадете повод за атака, ще позволите да ви захапят на незащитеното и болно място и по различин поводи ще вдигате кръвното. Не се впускайте в съмнителни връзки и начинания. Луна и Меркурий сключват пречупващи аспекти с Нептун от вашия знак. Ще ви водят химери, ще ви обсебват фикс идеи и фобии. Не слушайте тези, които и друг път са ви проваляли.