Тайната прочетох в едно немско списание за загуба на тегло-Ако сте натрупали допълнително тегло от нищото-Това е спасението!

1
124
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Ако мислите, че сте натрупали допълнително тегло от нищото, е необходимо да прочетете информацията.

Наскоро попаднах на статия на американската д-р Джарвис, известна природолечителка, която отдавна изучава методите на традиционната медицина. Тя идентифицира най-ефективните средства и безпощадно критикува това, което не работи.

Джарвис е привърженик на ябълковия оцет и вярва в силата му.

 Днес ще ви покажа как да направите рецептата с ябълков оцет, най-накрая да се отървете от излишните килограми, нормализира обмяната на веществата, подобрява здравето и подмладява вътрешните органи.

Как да се пие ябълков оцет

СЪСТАВКИ

1 чаша вода (за предпочитане преварено-филтрирана или бутилирана)
2 чаени лъжици ябълков оцет
1 супена лъжица мед
щипка сода за хляб

ПОДГОТОВКА

Старателно се разбъркват всички съставки, за да се получи активна напитка.
Това е най-нежният начин да използвате ябълков оцет, който е подходящ дори за хора с висока киселинност, като содата неутрализира оцетната киселина, но полезните микроелементи в напитката остават!

Водата с ябълков оцет лекува основния проблем, който е на всички хора, които са с наднормено тегло. Здравословният състав на кръвта, нормалната ставка на производството на червени кръвни клетки и циркулацията на добра кръв – полезните ефекти от използването на оцет .

Всички хора, които са предразположени към затлъстяване и набит, циркулацията на кръвта обикновено се забавят, общ анемия. Слабост, виене на свят, потене – всички тези проблеми тормозят собствениците на излишни килограми. Ябълковият оцет се подобри състоянието на кръвта, ускоряване и подобряване на процеса на храносмилането. Резултатът ще забележите за 2 седмици!

Как да приемате това лекарство така, че да даде максимален ефект и правилното функциониране на всички системи на тялото? 

Една чаша да се пие сутрин на празен стомах. Отново, содата неутрализира оцетната киселина, поради което можете да пиете коктейла на гладно, без страх.

Втора чаша вечерта, около 30 минути преди вечеря. Разбира се, трябва да бъдат отстранени от диетата на брашно продукти и лакомства, да се опре на плодове и зеленчуци. Особено полезно е да консумирате сурови моркови и ябълки. Такива промени в диетата, заедно с оцетна терапия ще дадат отлични резултати!

Оцетът не изгаря мастните тъкани! Но той ще помогне за подобряване на цялото здравословно състояние на тялото и да върне вътрешните органи към нормалното. Това ще помогне на активна обработка на въглехидрати , които ще бъдат незабавно предадени на кръвните клетки, а не да се отлагат по стените … Прекрасно е, нали?

 

Ако преминем към диета с ниско съдържание на въглехидрати , лечението с оцет ще бъде още по-ефективно! Загубата на тегло ще бъде безболезнена за кратко време ще се отървете от всички излишъци, вредни на здравето.