Три причини да се съмнявате в ефективността на ваксините на фона на цензурата „антиваксър“

2
155
Добави коментар
setlans
setlans

Има много причини да се съмнявате в ефективността на ваксините, особено на фона на масовата цензура, на която се подлагат всички, които дръзнат да мислят различно и да не са част от стадото.

Масово в държавите, от които все взимаме пример, се въвеждат все повече задължителни ваксини, без значение, че все повече се документират случаи на хора, които са пострадали или дори починали от ваксини.

За да се спрат тези мислещи хора се измисли терминът за цензура „антиваксър“. Вече всеки, който дръзне да се изрази против индустрията за милиарди долари бива наречен „антиваксър“, като с този термин автоматично се отхвърлят всички доказателства, сочещи вредата от ваксините.

Корпорации като YouTube, Facebook и Amazon също цензурират всякакви опити да се отворят очите на хората относно ефективността на ваксините.

Нека разгледаме три причини, които ни дават право да се съмняваме в ефективността на ваксините.

Ваксинираните моряци и огнището на паротит

На 29 март 2019 г., Business Insider съобщи, че 27 моряци от ВМС на САЩ са под карантина в морето от няколко месеца, заради огнище на епидемичен паротит (познат още като Заушка). Любопитно е, че медията използва думата „вероятен“ – „вирусно огнище на вероятен паротит“.

„Военноморски кораб на ВМС на САЩ, разположен в Персийския залив, е заседнал в морето от месеци поради вирусно огнище на вероятен паротит, а служителите продължават да се разболяват, докато медицинските лица се опитват да овладеят ситуацията, казват от Пети флот пред Business Insider.

Ако не знаете, всички новобранци, които влизат в армията на САЩ, без значение в кой департамент, биват отново имунизирани с всички нужни ваксини.

Според схемата за имунизация на военните (актуализирана през февруари 2019), прилагана при „Основно обучение“ и „Обучение за офицери“, „ваксина срещу морбили, паротит и рубеола се прилага на всички новобранци, независимо от историята им“. Това означава, че дори хората, които са получили вече тази ваксина като деца, ще получат още една при влизането им във ВМС.

От тук следва да се запитаме…Защо целият кораб се е заразил с паротит?

Отговорът варира, в зависимост от кого питате. Business Insider незабавно промениха заглавието, което видяхте по-горе, като добавиха една думичка, която умело манипулира читателя.

Според новото заглавие, моряците вече се борят с „рядко огнище на паротит“.

Според българския синонимен речник, думата „рядък“ означава: особен, необикновен, необичаен, нечуван, пръв по рода си…

Та, колко да е рядък този паротит?

*Забележка: Заглавието на статията е променено още веднъж, като в най-новата си форма, думата „рядък“ е заменена с „подозиран“.

Ефективността на ваксината MMR

Това, което мнозинството читатели не знаят е, че двама бивши вирусолози от компанията за ваксини Merck, издадоха истината за ефективността на ваксината MMR (ваксината срещу морбили, паротит и рубеола). Това се случва преди близо десетилетие, когато двамата завеждат дело срещу компанията Merck, през август 2010 г.

Както можете да видите от документите по делото, бившите учени на Merck твърдят, че „използвайки неправилни техники за тестване и фалшифицирайки данните от тестовете“, компанията е прикривала факта, че ефективността на ваксината срещу паротит е „далеч по-малка“ от тези 95%, които компанията гарантира.

Обърнете внимание, че делото се отнася конкретно за ефективността на ваксината срещу паротит, включително версиите MMR II и ProQuad.

Не само това, но бившите вирусолози на Merck също твърдят, че това е „десетилетна схема за фалшифициране и погрешно представяне на истинската ефикасност на ваксината“. Тоест, това продължава от поне 2000 г., а делото върви все толкова бавно от 2010 г. насам.

Ако оставим MMR настрана, в трети брой на том 55 на списание „Клинична микробиология“ попадаме на това изречение: „По време на епидемията на морбили в Калифорния през 2015 г., голям брой от предполагаемите случаи са възникнали в наскоро ваксинирани хора“.

Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC) обяви през март 2019 г., че децата са „по-малко защитени“ от ваксините срещу коклюш, отколкото са били преди

На 14 март бе съобщено, че изследователите на CDC са анализирали лабораторни проби от пациенти с коклюш в периода между 2000 и 2013 г. и са установили, че бактерията, която причинява т.нар. „магарешка кашлица“ е претърпяла генетични промени с течение на времето.

Накратко, ваксинацията, която понастоящем се прилага на деца срещу коклюш, включително ваксината DTaP, вече не е ефективна, тъй като бактерията, която причинява кашлицата е мутирала. От колко време е така? Трудно е да се каже.

И въпреки това, статията на USA Today продължава да твърди, че „най-добрата защита срещу магарешка кашлица си остава ваксината DTaP“.

Наистина ли? И как става това? (Да, вярно…)

„Ние използваме по най-добрият начин ваксината, докато извършваме нови изследвания, за да създадем по-добра ваксина“, казва д-р Уилям Шафнър, професор по превантивна медицина в Медицинския център към Университета Вандербилт, пред NBC News.

Не сме сигурни, че знаем какво означава това, че ваксината се използва „по най-добрия начин“, след като учените сами признаха, че тя като цяло е безполезна.

Освен това, същият доктор казва, че новата ваксина е „далеч от готова“.

CDC казва, че противогрипната ваксина тази година има обща ефективност от едва 47%
Натиснете тук, за да видите таблицата директно от източника

Докато общата ефективност за всички възрастови групи достига 47%, важно е да се отбележи, че с увеличаването на възрастта спада ефективността на противогрипната ваксина. Според таблицата, най-ефективна е във възрастовата категория 6 месеца – 7 години, с 61% ефективност. За възрастовата група на и над 50 години, ефективността спада до 24%. И все пак не забравяйте, че като цяло ефективността на ваксината е само 47% – тоест, шансът дори не е 50/50.

CNN отново разговарят с д-р Шафнър (явно, това е човекът, който звучи най-добре по темата за ваксините пред масовите медии), който казва: „тези, които се разболеят от грип след получаване на противогрипната ваксина е по-малко вероятно да се нуждаят от хоспитализация и е по-малко вероятно да умрат от болестта“. А ние си мислихме, че противогрипната ваксина трябва да те предпазва от…грип.

Той казва още: „Ваксината не е перфектна, но ѝ дайте признание затова, че омекотява удара“.

Значи това е всичко, което имат? Колко пъти в живота се считат 47% за успех?

Но може би те сравняват противогрипната ваксина от 2019 г. с тази от 2018, която бе съобщено, че е само 10% ефективна. След като обявиха колко ниска е ефективността на миналогодишната противогрипна ваксина, докторите започнаха да повтарят като папагали, че е „по-добре от нищо“.

А ако това не е достатъчно нагло, д-р Пардис Сабети, експерт по инфекциозни болести и професор от Харвард, заяви пред „Тази сутрин“ по CBS, че: „всъщност, когато ваксината е с ниска ефективност е още по-важно всеки да я получи, за да можем да придобием по-голяма устойчивост и да не позволим на вируса да се развива и променя“.

Тази логика е просто болезнена за слушане.

Трябва ли да се оспорва ефективността на ваксините?

Това, което трябва да се направи е да се говори свободно за положителните (защото определено има такива!) страни, но и отрицателните страни на ваксините. Никой не оспорва важността на някои ваксини, но нека погледнем и страничните им ефекти. Защо толкова добре се прикриват те? Защо се потулват всички смъртни случаи от ваксини, всички парализи и рак, следствие от ваксини?

И защо, след като дори в листовките за употреба на ваксините се споменават ужасяващи странични ефекти, обществото все още не може да приеме тази истина? Знаете ли, че в сайта на Merck относно ваксината MMR пише: „M-M-R II не е тествана за потенциален канцерогенен или мутагенен ефект или потенциален ефект на влошаване на плодовитостта“?

Не трябва ли този тип информация да се разпространява задължително на обществото?

Знаете ли, че Националната програма за компенсиране на щетите от ваксини на САЩ е изплатила над 4 млрд. долара откакто е създадена през 1986 г. И тази сума е само за случаите, които са докладвани официално. А колко такива не са докладвани и колко случаи не са получили обезщетение?

Вижте още: САЩ: $160 млн. са платени до юни 2019 г. за вреди и смърт, причинени от ваксини

Същата година, Конгресът на Съединените щати приема закон, според който гражданите на страната нямат право директно да съдят производителите на ваксини. А дали има общо и фактът, че през 1986 г., задължителните ваксини за деца в САЩ са били 11, а до 2017 г. вече са 53?

Вижте още в статията ни: От 11 ваксини за деца през 1986 година, до 53 ваксини през 2017 година. Защо?

Последвайте ни в социалните ни мрежи  Фейсбук / Туитър / Инстаграм.

Сетланс / truthstreammedia