Ваучер за спа процедури: Перфектният подарък за Коледа (част I)

1
145
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Остава по-малко от месец до Коледа – любимото време от годината, когато цялото семейство се събира у дома. Приготовленията вече започнаха и много къщи блеснаха с коледна украса. Еуфорията преди настъпването на празниците е огромна, а изборът на подходящи подаръци става изключително труден. Често по време на шопинг настъпва паника и всеки  купува поне по една безсмислена вещ, за която съжалява по-късно. Разбира се, никой не харесва безполезни подаръци, но как да зарадваме истински своите близки на този прекрасен празник?

Este Fitness & Spa има свежи и страхотни предложения, които ще впечатлят дори най-претенциозните ви роднини и приятели. Комплексът предлага специален ваучер за спа процедури. Той е персонално насочен и може да се използват по всяко време на годината, в зависимост от ангажиментите на своя притежател. Подарете уникално преживяване в изисканата и стилна обстановка на Este Fitness & Spa. Подаръчният ваучер за спа е перфектният подарък, който изразява специално отношение, загриженост и внимание. А какво по-хубаво от това да подариш щастие на Коледа с нежна и релаксираща терапия!

Какви процедури може да включва подаръчният ваучер за спа? Este Fitness & Spa предлага богат асортимент от класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали. Професионалистите в спа комплекта могат ви ориентират за най-подходящата процедура за вашите близки. За да улесним избора, ще ви потопим в магията на спа преживяването с интересна информация за услугите на спа центъра.

Хамам – бижуто на термалната зона на Este Fitness & Spa

Турската баня безспорно привлича вниманието на всички клиенти на спа комплекса. Помещението е в автентичната за Ориента кръгла форма и се отличава от всички останали у нас със своите четири индивидуални отопляеми мраморни маси. Освен със стилен дизайн, хамамът впечатлява и с традиционните ритуали за здраве и красота, които се практикуват от професионалните терапевти в спа центъра. Процедурите в турската баня започват с пилинг, който подобрява общия тонус на тялото и премахва повърхностния слой мъртви клетки. Следва  масаж по избор, който отпуска тялото и намалява стреса и напрежението. Благодарение на горещия, влажен въздух порите се отварят и кожата става по-гладка и мека. Терапевтите от спа комплекса използват пяна, глина или водорасли при отпускащите ритуали. Те облекчават мускулите, понижават нивата на стрес и действат благоприятно върху кожата.

Освен индивидуална процедура за вас, може да се насладите на романтичен релаксиращ масаж за двама, обгърнати от аромата на рози и канела. Коледа е празник за цялото семейство, а какво по-хубаво от терапия за вас и вашия любим човек. В допълнение професионалистите в спа комплекса  предлагат специално разработена комбинация от класически техники, съобразена с детската психика и тяло. Може би вашето дете ще се зарадва и наслади на приятен масаж с пяна и шоколад в хамама. Ако досега не сте мислили да внесете разнообразие в семейното ежедневие с релаксиращи процедури и масажи в хамама, може би е време да разчупите рутината.

Романтично коледно преживяване с любимия човек

Este Fitness & Spa ви предлага 5-звездно преживяване в пълно уединение и лукс в изискан ВИП апартамент. Той разполага с индивидуален хамам, ексклузивни удобства и екстри, за да се потопите в магията на празника, в атмосферата на изискана грижа, стил и разкош. Ритуалът Este Royal и Ритуалът ONYX включват поредица от разпускащи и разкрасителни процедури, след които ще се почувствате освежени и подмладени, а кожата ви ще бъде сияйна и бляскава. Другото атрактивно предложение от Este Fitness & Spa е романтичният ритуал „Aventurine“ за двама. Той се провежда във ВИП масажната стая на комплекса и включва отделни процедури за двамата партньори, съобразени с нуждите на мъжкото и женско тяло. С джакузи, бутилка изискано шампанско и сочни ягоди завършва романтичното преживяване в спа центъра.

Масажите – грижата за тялото и духа, издигната в изкуство

Релаксиращите и зареждащи масажи са запазена марка на професионалните терапевти в спа центъра Este Fitness & Spa. Нежното докосване, правилният усет за обработване на тъканите и различните масажни техники пренасят клиентите в свят на вълшебство, лукс и удоволствие. Всички масажи са разработени според индивидуалните нужди и изисквания на посетителите на спа центъра. Когато закупите подаръчен ваучер за спа за ваш близък, помислете за неговите потребности и емоцията, която желаете да му доставите.

Авторските масажи, които се предлагат в спа центъра, са специално създадени за премахване на стреса и напрежението от тялото. Подходящ подарък преди началото на празниците е енергизиращият масаж Тонус. При практикуването му се използват характерни за класическия тайландски масаж стречинг похвати, които повишават ефективността и подобряват функциите на тялото. В процедурата участват и техники от спортния масаж и акупресура за постигане на хармония между тялото и ума. Друг любим масаж на клиентите на спа комплекса е Lava Shell масажът. Океанските миди затоплят цялото тяло и помагат за укрепване на имунната система през зимата. Единствено в спа центъра Este Fitness & Spa може да откриете специална масажна маса, върху която се извършва терапията. Тя е посипана със затоплящ натрошен кварц, който отнема негативната енергия от организма и отпуска приятно цялото тяло.

Остават броени дни до коледните празници. Подарете радост на любим човек като закупите ваучер за спа за релаксираща процедура в Este Fitness & Spa. Изборът на спа ритуали не приключва дотук. Побързайте да разгледате нашите предложения, защото съвсем скоро ви очаква нова порция отпускащи процедури.

Последни публикации в блога

Покрай ежедневните задачи и предизвикателства на работното място хората често забравят да спортуват и отделят по-малко време за себе си. Истината е, че тренировката е изключително важен фактор за поддържането на стройна фигура Широка гама от лечебни и отпускащи терапии Професионалните терапевти в спа център Este Fitness & Spa познават отлично различните масажни техники и са усвоили изкуството на спа процедурите до съвършенство. Те владеят редица Остава по-малко от месец до Коледа – любимото време от годината, когато цялото семейство се събира у дома. Приготовленията вече започнаха и много къщи блеснаха с коледна украса. Еуфорията преди настъпването на празниците Названието „козметика“ произлиза от гръцки и в буквален превод означава изкуство за разкрасяване. Още в  Древен Египет жените са използвали съставките на различни продукти, за да поддържат красотата си. С напредването на медицината Мрачните и хладни дни влияят отрицателно върху емоционалното състояние и настроението. Летните месеци са твърде далеч, за да мечтаете за гледка към морските вълни, шоколадов тен и коктейл в ръка. В опит за Доброто здраве изисква отношение и грижа, каквито редовните тренировки и активното движение могат да осигурят. Водени от желанието за оформено и стегнато тяло, все повече хора посещават спортната зала. Положителните ефекти започват да Придържането към здравословен начин на живот през есента е истинско предизвикателство. С падането на температурите прекарваме повече време вкъщи, където имаме пряк достъп до хладилник, пълен с хранителни продукти и висококалорични лакомства. Освен Спа процедурите са истинско блаженство за ума и тялото. Те са нашият идеален помощник в борбата със стреса и напрежението и ни пренасят в света на удоволствието и насладата. Луксозните спа комплекси предлагат Дъждовното и хладно време през есента намалява мотивацията за тренировки и дава превес на по-лежерните дейности у дома. За мнозина ниските температури са свързани с лошо настроение и депресия, но всъщност есента е