Перфоратори акумулаторни

1
175
Добави коментар
internetreklama45
internetreklama45

Акумулаторните перфоратори са машини, които могат да бъдат използвани в много строителни дейности. Тези професионални уреди Ви дават голямо удобство при работата и мобилност. Това се дължи на тяхната независимост от електрическата мрежа и липсата на кабел.

 

Наличието на батерия прави акумулаторните перфоратори предпочитан избор сред много майстори, които работят в сферата на ремонтните и довършителни дейности. Изключително подходящи са за пробиване на бетон или тухли, където водещо изискване е надеждността и сигурността.

 

Акумулаторните перфоратори имат голямо производителност и мощност на удара. Затова е много важно да работите внимателно с тях, за да не се нараните.

 

Как да изберете най-добрия акумулаторен перфоратор за Вашите нужди?

 
Няма значение дали се нуждаете от акумулаторен перфоратор за строителство, ремонт или поддръжка на съоръжения. Има много дейности, свързани с пробиване на отвори в бетон, плоча или камък, особено при анкериране.

 

Има няколко ключови фактора, на които трябва да обърнете внимание при избора – видът, захвата на патронника, накрайника, ударно-пробивната мощност. Само, ако се съобразите с тях ще се сдобиете с най-добрия акумулаторен перфоратор, отговарящ на работата Ви.

 
На пазара ще откриете огромно разнообразие от акумулаторни перфоратори за ударно пробиване. Заложете на модел, които пробива бързо и ефективно, без да застрашава безопасността ви.

 

Ще получите по-добри резултати, ако пробивните дейности се извършват чрез функция въртене и пробиване, съобразно посочения оптимален диапазон. Естествено, с този уред ще имате възможност да правите и много по-големи отвори.

 

Възможно  е акумулаторния перфоратор да работи при максимално натоварване и да пробива с възможно най-големия за неговия захват накрайник. Но имайте в предвид, че непрекъснатото и продължителното излагане на екстремни усилия, би довело до по-бързо износване и повреда.

 

Съветваме Ви, ако се нуждаете от инструмент, който да работи в горните граници на своя капацитет да вземете по-голям като параметри акумулаторен перфоратор.

 

Какви акумулаторни перфоратори можете да откриете в онлайн магазин Баш Майстора?

 

Нашите акумулаторни перфоратори са от среден до висок клас и се различават основно по мощност, обороти, капацитет на батерията и удари в минута. Отличават се с високото си качество и ДОСТЪПНИТЕ си цени.

 

Мощностите, които предлагаме са 18V и 36V с капацитет на батерията от 3Ah, 4Ah, 5Ah, 5.2Ah и 6Ah. Всички безкабелни перфоратори са с SDS-plus или SDS-max захват на патронника.

 

Предлаганите от нас акумулаторни перфоратори са от водещи производители. Те ще Ви улеснят в предстоящия ремонт или строителство. В описанието на всеки акумулаторен перфоратор можете да се запознаете с  неговите пълни технически характеристики. Разчитайте на експертен консулт от нашите търговски представители. Част от акумулаторните перфоратори с гаранция и бърза доставка, са от марките:

 

Разгледайте още съвети за избор на перфоратор от магазини Баш Майстора.