Екскурзия до Прага с Директен Полет от Варна

25
753
Добави коментар
DSTours
DSTours

• Чартърен Полет Варна – Прага – Варна;

• Настаняване в хотели 4*;

• Дати на провеждане: 12 – 16.06.2020 г. и 04 – 08.09.2020 г.;

• Раннии записвания до 31.01.2020 г. или до изчерпване на промоционалните места!

 

 

 

Програма Златна Прага по дни:

 

 

1 Ден: 

Отпътуване за Прага с директен полет от летище Варна в 08:55 ч. След пристигане трансфер до хотела и по желание обзорен тур на Прага с екскурзовод на български език: крепостта и дворцовия комплекс Храдчани, катедралата Св. Вит, преминаване в Мала страна през градините на двореца Wallenstein /Чешкия Сенат и Парламент/: площада, църквата „Св. Никола“, Кметството. Екскурзията продължава по Карловия мост с многобройните статуи, сувенирни магазинчета и улични музиканти към Старе место – еврейският квартал с най – старата синегога в Европа, старият градски площад с часовника. Свободно време за почивка и вечеря. Нощувка в хотела.

 

 

2 Ден: 

Закуска в хотела. Свободно време за самостоятелно разглеждане на Прага или по желание целодневна екскурзия до Дрезден (един от най – красивите градове в Германия): пешеходна обиколка на центъра и основните забележителности на Дрезден: кралския дворец, операта, бароковия дворец „Цвингера“. Вечерта време за почивка. Нощувка.

 

 

3 Ден: 

Закуска и свободно време или по желание разходка с корабче по река Вълтава: ще видите историческите мостове на Вълтава и най – големите забележителности на града, чиито фасади са обърнати към реката. Нощувка в хотела.

 

 

4 Ден: 

Закуска и по желание посещение на Карлови Вари – Кралският СПА курорт на Чехия с ид на английски език. Разположен е в района на Западна Бохемия, в живописната долина на река Тепла. С дългогодишна репутация на СПА град, разполага с 12 основни извора и 300 по-малки. Вечерта свободно време за вечеря и нощувка.

 

 

5 Ден:

Закуска и свободно време. Освобождаване на стаите по обяд и трансфер от хотелите до летището. Директен полет за Варна.

 

 

 

Хотели и цени по програмата:

 

Хотел 

  Възрастен в двойна стая

Единична Стая 

Bila Labut 4*

1093 лв.

1054 лв.

Opera 4* 

1289 лв.

n.a.

 

 Посочените цени са на човек и са валидни за резервации до 31.01.2020 г. За повече информация, свържете с офисите на Ди Ес Турс!

 

 

– Хотел „Bila Labut“ е разположен в центъра на Прага, на тиха уличка, но само на 10 минути пешеходно разстояние от Стария градски площад, сградата на общината, площад Венцеслас, МОЛ Palladium и търговската улица Na Prikope.Метростанция Namesti Republiky се намира на 500 метра.

 

– Хотел „Opera*” се помещава в автентично и аристократично сдание, само на 15 минути пешеходно разстояние от Стария градски площад. Подходящо място за ценители – привлича с  уют, комфорт  и  отлична локация.

 

 

Цената включва:

 

– Чартърен полет Варна – Прага – Варна;

– Летищни такси;

– 3 нощувки със закуски в избрания хотел;

– Трансфер летище – хотел – летище;

– Обзорна екскурзия на Прага;

– Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

– Представител от ТО.

 

 

 

Цената НЕ включва:

 

– Лични разходи;

– Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание;

– Увеличение на летищни или горивни такси – ако има такова се заплаща задължително;

– Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;

– Допълнителни екскурзии (по желание):

 

 

1. Пешеходен тур на Прага: 25 ерво;

2. Целодневна екскурзия Дрезден: 70 евро;

3. Разходка с корабче по река Вълтава: 30 евро;

4. Карлови Вари: 70 евро с включен транспорт, пешеходна обиколка и обяд. Времетраене около 10 часа. Обслужването е на английски език.

 

 

Допълнителните екскурзии са свързани с предварителна организация и е необходимо да бъдат заявени с резервирането на туристическия пакет. Редът на провеждане може да бъде променен!

Цените са калкулирани през 2019г. Възможна е промяна през 2020г. Потвърждение при направата на резервация!