Лъвът и Девата да внимават с парите, Стрелецът по-добре да не пазарува!

1
152
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Хороскоп за деня – 12 декември 2019, четвъртък

Дневен хороскоп за всички зодии от астролога Ивелина Пенчева.

Овен – Днес ще бъдете по-общителни, ще започнете да реагирате по-чувствително на околната среда. Струва си да отложите сериозните дела, тъй като този ден концентрацията на вниманието е намалено.

Телец – Днес звездите съветват Телеца да проверява всяка информация, включително финансовата.

Преценките в този ден ще бъдат по-малко точни и логични. Лесно е да направите грешка.

Близнаци – В днешния ден трябва да бъдете по-внимателни, когато работите с информация и сложно оборудване. Целият този ден може да е свързан с всякакъв вид неизправности и несъответствия.

Рак – Днес сте подвластни на звездните влияния и може да имате затруднения при формирането на лично мнение. Подходящ ден за свободно неангажиращо общуване, четене на книги, разходки, почивка.

Лъв – Може би днес ще ви бъде предложено да участвате в някаква сделка, която има спекулативен характер. Звездите категорично не ви съветват да рискувате парите си – собствени и на други хора.

Дева – Рискът от разсейване, измама, изкривяване на думите ви или фалшиво разбиране на изказванията на други хора се увеличава. Не давайте и не вземайте пари.

Везни – Днес е добре да общувате с хора (говорете за наука, политика, за живота и дори клюки). Това ще ви помогне да рестартирате мозъка си и да погледнете на истинската ситуация от нов ъгъл.

Скорпион – Днес може да имате труден ден. По-добре е да изоставите срещи и изказвания: малко вероятно е да можете да изразите точно идеите си, но рискувате да кажете твърде много излишни неща.

Стрелец – Звездите ви съветват внимателно да претегляте последствията от своите действия, преди да предприемете инициативи. Опитайте се да се въздържате от големи покупки днес и харчете по-малко пари като цяло.

Козирог –Днес можете ясно да усетите, че определени обстоятелства или конкретни хора ще ви създадат пречки, забавяйки изпълнението на работата и възпрепятствайки действията ви. Може да чуете много критики, облечени в дипломатическа форма.

Водолей – Няма нужда да проявявате активност и инициатива и да казвате онова, за което никой не ви пита. Така не само няма да решите проблемите, но и може да си създадете нови. Ако нямате време да направите нещо, отложете го.

Риби – Този ден ще ви даде възможност да намерите оригинални методи за решаване на проблемите. В контактите си с хората се въздържайте от критики, бъдете толерантни и деликатни.