Професионални бои за коса

1
252
Добави коментар
yezbg
yezbg

Производители на продукти за коса

При нас ще откриете широка гама от продукти на водещи производители. Някои от марките, които предлагаме са:

Loreal Professionnel – Най-големият производител на професионална грижа за коса. Марката предлага несравнимо италианско качество с техните шампоани, балсами, маски за коси и други продукти.
Selective Professional – Компания, предлагаща изцяло италианско производство на професионална козметика за коса. Изключителна колекция от стилизанти и грижа за косата.
Alfaparf – Богатата селекция от козметични продукти, сред които професионални бои за коса, стилизанти, шампоани и други, правят тази италианска марка любима на клиенти от цял свят.
Schwarzkopf – Компанията предлага достъпни професионални шампоани, балсами и друга козметика за коса. Безкомпромисно немско качество с повече от 100 години история.
Sexyhair – Най-продаваната марка стилизанти в САЩ, която може да се похвали и с редица професионални продукти в грижата за косата.
FarmaVita – Италианска марка с над 40 години опит в сферата на козметичните продукти за коса. Известна с високо качество и дълготраен ефект на всички техни предложения.
Kerastase – Една от малкото луксозни марки в грижата за косата. Керастаз е лидер с най-добрите шампоани, лечебни продукти, маски и други предложения в козметиката за коса.
Matrix – Като една от най-популярните марки в САЩ на нея разчитат голяма част от професионалистите в сферата. Пълната гама от шампоани, стилизанти и цялостна грижа за коса я прави любимата марка на много хора.
BES Beauty & Science – Възползвайки се от научните постижения, марката предоставя на клиентите си уникални продукти. Стилизанти с отлично представяне, боя за коса Hi-Fi Hair color за уникални цветове и много други предложения!