Истанбул с Принцови Острови – Без Нощен Преход

1
368
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

Дата: 28.10.2021

Престой: Четиридневна

Цена: 265 лв.

1 ден 28.10.2021 Ботевград – София – Хасково – Капитан Андреево – Истанбул
Отпътуване от гр. Ботевград в 6:00 ч. и от гр.София в 7:00 ч., по маршрут София – Пловдив – Хасково – Свилeнград – Истанбул.
Пристигане след обяд в Истанбул – единственият в света град на два континента – мегаполис с уникална визия и неповторим дух, град на големи контрасти, любима дестинация на милиони туристи от всички континенти. Програмата започва с посещение на новия търговски център Outlet Via Port Venecia. На разположение на многобройните посетители са гондолиерите, приканващи ги за романтична разходка с красива гондола по „Канале Гранде”, по време на която мислено да се пренесат в магнетична Венеция, на площад „Сан Марко” или моста „Риалто” и с удоволствие да пазаруват в предпочитани от тях магазини с намаления на световноизвестни марки или да седнат на чаша кафе или турски чай, поднесен с ароматен турски сладкиш, а защо не и да опитат някой от специалитетите на местната турска кухня в изискан ресторант на територията на търговския център. Но каквато и да е причината да са там, си струва. Дори това да е само разходка край водния поток.
Настаняване в хотела. Свободно време за почивка. Вечерта по желание срещу допълнително заплащане вечеря на яхта или в местен ресторант с богата атракционна програма, ориенталски танци, бейли денс и традиционен турски фолклор. Нощувка.