MADAMSKO стартира нов проект

1
222
Добави коментар
eventA
eventA

12 дами представят изминалите 12 месеца в „Равносметката“

В края на 2019-а, когато всички анализират преживяното през изминалата година, дамската платформа MADAMSKO.COM поставя ново начало. Проектът „Равносметката“ представя 12 жени с 12 въпроса, които обобщават последните 12 месеца в техния личен и професионален живот.

Дамите, които се включват в проекта, са инициатори на социални кампании, иноватори, спортисти, доказани професионалисти в различни области. Повечето от интервюираните не са популярни личности, но зад завесата на личния им свят се крие среща, в която всяка жена ще открие част от себе си. По любопитен и неподправен начин читателите ще се потопят в техния свят, ще се докоснат до емоциите, мечтите и амбициите им. Заедно с това участниците в проекта, ще споделят своите виждания и по важни общественозначими теми в сферата на политиката, климатичните проблеми, правата на жените и др.

Photo by Erriko Boccia on Unsplash

MADAMSKO стартира този проект, вярвайки, че интересните новини и тенденции са навсякъде и трябва да бъдат споделяни, а добрите примери и вдъхновяващи личности – показвани. Женският сайт, който бързо се превръща в успешен медиен продукт, започва живот през 2014 година с идеята да се превърне в красиво и чисто място за онези кътчета от женската душа, за които не винаги имаме време, но често са пристан на малките ни тайни бягства. Място, в което дамите със свободен дух и пъстър темперамент показват колко силна и многолика е нежната част на човечеството. Място с атмосфера, излъчване, душа и стил, на чиито страници има изкуство, мода, здраве и красота, екзотични пътешествия и емоционални срещи, а жените, които го посещават, са разнообразни и многоцветни като самия сайт. Специално внимание е отделено и на културата като съвкупност от ценности и идеи. Различните й измерения – литература, музика, изобразително изкуство, начин на живот, традиции, вярвания, са представени по увлекателен и предизвикващ интереса начин. Разказите, свързани с театър, кино, изложби, концерти, постановки, книги, фотография оживяват пред читателя, за да го пренесат в едно различно пространство далеч от ежедневната рутина.

 

 

Със своята аудитория сайтът е партньор на различни събития, чиято мисия е свързана с темите на платформата. Авторите в MADAMSKO са пишещи дами – журналисти, психолози, творци в духа и светоусещането си. Авторските рубрики започват своя път в началото на 2018-а, за да се превърнат в позитивни дискусии със съвети и обменени идеи.

Всеки, който има желание да стане част от красивия дамски свят на madamsko.com и иска да стане автор в него, може да се свърже с нас на [email protected]

Свързани