Цветовете, от които се нуждаем през 2020

1
140
Добави коментар
svetla58
svetla58

Mellow Yellow

След като вече три години се изявява като моден цвят, жълтото е отново тук през 2020, но с малко по-дълбок, по-земен оттенък, който се вписва перфектно в продължаващата популярност на земните тонове.

Купи жълта риза / Купи жълт пуловер

Cantaloupe

Това е по-млечен  и по-приглушен вариант на портокаловия цвят, който носи  усещане за добро качество, което е идеално за лятото. Cantaloupe също пасва в продължаващата тенденция на типично женствените цветове.

Купи тениска Fila / Купи тениска Mango

Cassis

Касиса съчетава розовите и лилавите цветове, които имаха огромно въздействие през последните сезони, балансирайки полово-неутралната привлекателност на розовото и модерното излъчване на лилавото.

Купи пуловер / Купи рокля

Purist Blue

Това е последният етап в еволюцията на синьото в модния цвят. Това синьо е по-меко и слънчево от кобалтовото синьо от последните сезони, но също така има излъчване, което придава свежест и съвременност.

Купи пуловер / Купи рокля Tommy Hilfiger

Neo-Mint

Neo-Mint е нещо ново за 2020 г. и се е получило в следствие на популярността на меките пастели, създадени от Millennial Pink. Този оттенък олицетворява настроение за мислене напред и почти утопичен оптимизъм, тъй като събития като Олимпиадата в Токио и Mars Rover на НАСА носят бъдещето в настоящето.

Купи суичер Adidas / Купи рокля

Тагове
актуални цветове, жълт цвят, лилав цвят, мода, прасковен цвят, син цвят, тенденции, цветовете на 2020, цвят касис, цвят на 2020, цвят на годината