Тайното модно оръжие за зимата- жилетката

1
188
Добави коментар
svetla58
svetla58

Изненадващо ,но жилетката се оказва един от задължителните модни атрибута за тази зима. Въпреки че жилетките не са нещо ново, а даже са класическа дреха, то този сезон есен-зима модните инфлуенсъри намериха нови начини как да ги носят и да ги включат във визиите си.

Най-известният привърженик на жилетките – особено на онези, които имат секси излъчване – вероятно е моделът Бела Хадид. Те са се превърнали в дежурна дреха от гардероба ѝ. Най-често ги носи леко закопчани … и без нищо отдолу.

За Кая Гербер пък пуловерът е твурде скучен и между ревютата по време на Седмицата на модата беше заснета да носи изрязана люлякова жилетка с дънки с висока талия и обувки Чък Тейлърс. С тази си визия Кая доказва, че бялата тениска може да бъде перфектно заменена с някоя жилетка, когато времето започва да захладнява.

Макар този тип дреха да се свързва с комфорт и уют, то не е задължително жилетката да се носи само през по-небрежните дни. Можете, например, да я съчетаете с дълга пола и боди отдолу, а съчетана с обувки на ток, жилетката придобива съвсем друго излъчване. А и както знаем – няма нищо, което чифт искрящи токчета да не може да направи да изглежда женствено и елегантно.

Купи жилетка Mango

Купи бежова жилетка Motivi

Купи жилетка от вълна и коприна

Купи черна жилетка

Купи жилетка с пайети

Купи жилетка Marks & Spencer

Тагове
urban мода, Бела Хадид, Бела Хадид стил, елегантно, жилетка, зимна мода, как да носим жилетка, Кая Гербер, модна визия, пуловер, секси