Курсове, обучения, събития за ученици и възрастни

2
156
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Здравейте, ние сме Mercury School и бихме се радвали да ви предложим някои от нашите уроци, курсове, работилници и класове, с които да ангажирате, както вашите деца, така и самите вас.

Работим с висококвалифицирани специалисти с богат педагогически опит, за да предложим подготовка с доказани резултати в областта на науката и изкуството. Структурирали сме нашите учебни дисциплини в две основни графи – Наука и Изкуство, но дълбоко вярваме, че в самата си същност всяка наука е изкуство, както всяко изкуство е наука! 

В тези две страници ще откриете подробна информация за всички наши уроци, курсове, класове и работилници сред които: български език и литература, математика, химия, биология, информационни технологии, бизнес и предприемачество, приложни изкуства, фотография, актьорско майсторство, творческо писане, рисуване и др. 

Не се колебайте да ни попитате за най-подходящия курс за вас и вашето дете. Оставаме на разположение на 0886 29 88 89 / 0883 38 96 06 или по някой от другите начини за контакти с нас. Екип на Mercury School ;),