Мелания Тръмп е отново критикувана за избора си на облекло

1
193
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модните избори на Мелания Тръмп отново привличат вниманието на медиите… и отново става дума за палто.

Преди няколко дни Първата дама качи видео в профила си в twitter, където представя тазгодишните коледни украси в Белия дом. Към публикацията тя написа: “Духът на Америка свети в @WhiteHouse! Радвам се да споделя този красив експонат на патриотизъм, който всички могат да видят, и се вълнувам всички да изпитат красотата на #Коледния сезон!”. Във въпросното видео Тръмп е облечена изцяло в бяло (координирайки се с декора), включително и палтото, което е наметнала върху раменете си.

Модният критик на Washington Post Робин Гивхан написа следното: „Коледните украси на Мелания Тръмп са прекрасни, но това палто изглежда смешно“. „Докато ни развежда наоколо г-жа Тръмп е облечена изцяло в бяло: рокля с обикновено деколте от бижута, бели високи обувки стилето и бяло палто. Палтото е наметнато през раменете й, докато се разхожда из Белия дом. Палтото изглежда нелепо “, написа тя.

“Но нещо повече от просот глупаво модно решение, палтото разсейва”, продължи тя. “Във видеоклип, който има за цел да отпразнува топлината и гостоприемния дух на празничния сезон, то излъчва студенина, пренебрежителна дистанция … Облеклото й ще бъде по-малко привличащо вниманието, ако свали палтото си и покаже, че е щастлива да остане за малко.”