Народна рецепта, от която болките в гърба ще изчезнат!

1
141
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Лечението на остеохондроза на гръбначния стълб е трудна задача, както всяка друга болест на костите. Предлагаме ви природен начин, с чиято помощ със сигурност ще ще облекчиболките и ще подобри състоянието ви.

За приготвянето на лекарството, са ви необходими само прясно изцеден сок от лимон и спиртен разтвор на йод с концентрация 10%.

Само е необходимо да смесите в съотношение 1 към 1 лимоновия сок и йодната тинктура.

С тази смес намажете болезненото място по продължение на целия гръбначен стълб (лента с широчина 5 – 8 сантиметра). След известно време ще разберете, че някои участъци от кожата се обезцветяват най-бързо. Това показва, че в дадените зони съществува някакъв проблем. После продължете да мажете със сместа само тези места веднъж на ден. Прекратете мазането, когато кожата започне да остава жълта в продължение на 3 – 5 дни. Лечението отнема около 3 седмици. Особено ефикасен е този метод на лечение на дегенеративните заболявания на прешлените, комбиниран с упражнения за врата.

Приготвената смес съхранявайте на тъмно и хладно място и разклащайте преди употреба. Йодният разтвор с лимонов сок е много добър и помага при други заболявания на гръбначния стълб (радикулит, артрит, сколиоза). Йодът е биологично активно вещество. Той прониква в ставите и обграждащите ги тъкани, като намалява възпалителния процес и болката, която го съпровожда.