Връзка за очила от естествени камъни Аквамарин – DM-1077

1
141
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Ръчно изработена връзка за очила от естествени камъни Аквамарин и Чешки кристал. Оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-1077.

НОВО предложение от Smart Choice – възползвайте се от нашата отстъпка от 8%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.

Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.

Дължина на връзката – 86 см. Използва се корда – изключително здрава и водоустойчива.

Тази връзка за очила имате възможност да носите и като гердан или да окачите висулка по Ваш избор, достатъчно е да свалите гумичката в която се поставят рамките на очилата.

Елементи:

– АКВАМАРИН – Камъкът на вечната младост, трайната любов и добрия късмет. Още от древността е известен като камък на надеждата, щастието, доброто здраве, вечната младост и трайната любов. Той балансира емоциите, пречиства ума и засилва творческите способности.

– фасетиран ЧЕШКИ КРИСТАЛ – известен по цял свят с елегантността и блясъка си, а чешките стъклени и кристални мъниста са сред най-популярните материали за изработка на бижута.

Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадайте любимите хора с уникално бижу от магазин Smart Choice, а също така можете да изберете и нещо специално за себе си.

АКТУАЛНО! При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, колие, броеница, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.

Скорпион, Риби, Водолей, Овен, Близнаци

син, светло син, кафяв, лилав