Подготвяте се за почивка, а коремът ви виси! За 7 дни ще бъде плосък като дъска, ако направите това! Влезте в „Клуба на…

1
86
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Тя сама измислила план за упражнения и диета, с чиято помощ е загубила 3 ​​кг за 7 дни и с упражнения постигнала плосък корем.

Кейт събрала целия опит и знания, които е получила при десетгодишна работа и измислила програма, която дава резултати. След първата седмица загубила 3 ​​кг, през следващите два месеца станала по-лека с още 12 кг.

1.

Водете бележки за това какво, кога и колко ядете.

Също така, запишете мерките си, за да можете по-късно да ги сравните с постигнатите резултати. Това може да ви се струва като ненужно, но бележките ще ви помогнат да направите план и да осъзнаете, кои са слабите места в изпълнението на диетата.

3. Кортизолът, който се освобождава, когато сме под стрес, кара организма да натрупва мазнини.

Осем точки, към които се придържат членовете на „Клуба на плоските кореми“:

1. Яжте три пъти на ден и пет малки порции плодове и зеленчуци.

2. Не гладувайте. Ако имате нужда закуски, вземете здравословни храни от списъка.

3. Започнете деня с чаша топла вода, в която предварително сте изстискали лимон и изпийте поне 8 чаши вода или чаша неподсладен  чай дневно.

4. Избягвайте хляб. Вместо сандвич, изяжте чиния зеленчукова супа.

5. Сладките заменете с плодове или с няколко кубчета тъмен шоколад.

6. Внимателно със солта. Избягвайте допълнително подсолена храна, която стимулира задържането на вода в организма, поради което се чувствате надути.

7. Яжте бавно и споокйно.

8. Намалете порциите. В началото това ще бъде шок, но скоро ще се почувствате по-добре и ще забравите за ненужно преяждане.

Храни за плосък корем

Киселото мляко е отлично между храненията, можете да добавите мед и пресни сезонни плодове, а и са добри за храносмилането. Избягвайте кисело мляко с висок процент на мазнини, тъй като насърчава подуването на корема.

Мононенаситени киселини се намират в авокадото, маслините, орехите, семената и тъмния шоколад. Изключително здравословни.

Зеленият чай е антиоксидант, който е отличен за здравето на целия организъм и за плосък корем. Освен че се отразява на размера на захарта в кръвта, той е лек диуретик.

Краставицата е чудесна и помага в изваждането на течности от организма. Яде се с кората, която насърчава организма за храносмилане.

Сладки изкушения, които може да си позволите!

-малък банан
-круша или праскова без кора
-смокиня
-мандарина
-3 до 4 малки кубчета тъмен шоколад
-чаша изцеден пресен сок
-кейк с плодове

Солени хапки, които е позволено да си позволите!

-чиния мисо супа
-Ддве парчета шунка и пресни чери домати
-чаша кисело мляко
-плодове с ядки
-половин авокадо