Апокалиптични звуци се чуват по цял свят, никой не може да каже откъде идват |

1
168
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Апокалиптични звуци, независимо дали идват от небето, или от земята, или дори се раждат „от нищото“, се чуват през последните години по света. Някой ги описва като тромпетен небесен глас, на други места хората чуват метално стържене, но най-често това е просто ужасно гърмене, от което не можете нито да се скриете, нито да избягате.

Между другото, независими изследователи вече са събрали почти двеста вида такива мистериозни „небесни органи“.

Най-удивителното е, че докато стотици или дори хиляди хора страдат от непознатия звук, мнозина по това време не чуват нищо и са изненадани да възприемат паниката, която изведнъж възниква сред съгражданите им.

Учените не могат да обяснят тези апокалиптични звуци, без значение дали се опитват да ги причислят към природни явления, например работещи механизми (заводи, самолети, коли), електропроводи, движение на земната кора и така нататък, но всички тези обяснения изглеждат измислени.

Конспиролозите от своя страна обвиняват за тези странни явления военните, които работят усилено върху оръжията за климата, например прословутият HAARP, изследователски проект, стартиран от САЩ в Аляска през 1993 г.

Сред последните събития от този вид бяха мистериозни звуци, които наскоро поразиха общността на Валкенсворд в холандската провинция Северен Брабант. Тайнственият звук се чува тук ясно от небето, въпреки че няма истински източници за него и не може да се определи откъде идва.

Превод