Лъжа е, че не се лекува вкъщи! Пародонтозата може да се излекува само за месец!

1
177
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Стойна Русева от Велико Търново написа своето читателско писмо, за да сподели как сама се е излекувала от пародонтоза!

Пародонтозата е болест, от което косите на всички настръхват. Тъй като това неразположение на венците е първата стъпка към реалната загуба на зъби и цялостен обрат в живота и ежедневието на човек.

Читателката ни от Велико Търново Стойна Русева обаче, изпрати писмо с рецептите, които тя лично е използвала и с които се е отървала от пародонтозата в рамките на месец.

Разклатените й зъби се възстановили и вече би могла да се храни и даже да яде ябълка съвсем нормално.

Първият и изпитан от нея начин за лекуване на пародонтоза е да държим всеки ден поне по два пъти в устата си една лъжичка зехтин и да се жабурим с него, колкото се може по-дълго време. Зехтинът действа като истинско чудо за пародонтозата и спасява дори считани за неспасяеми случаи.

След това, вечерно време преди да си легнете, направете масаж на болните венци с една щипка йодирана сол, съветва Русева. Само потопете пръста си в солта и започнете с нея да масажирате венците си като ги изплакнете само с по-хладка вода. Това се прави всяка вечер и след седмица подобрението ще се усети осезаемо.

Стойна Русева признава чудния ефект на всички тези рецепти, но споделя, че в нейния случай специално, помогнала най-много следната смес. Или така наречената морска вода.

„Взимате си близо 200 грама с по-топла водичка и я сипвате в малка бутилка, може и от минерална вода. В бутилката добавяте две-три капки йод, малко сода за хляб – едва на върха на ножа и малка лъжичка обикновена сол. Разбивате го това нещо много хубаво и с него си правите жабурене и гаргара след всеки прием на храна. Уникално действа, след две седмици венците ми се стегнаха и зъбите спряха да се клатят, а бях много зле“, споделя Стойна Русева.

Тя признава, че не пропускала обаче и ден, без да се жабури с натурален зехтин. Чат пат дъвчела и пресен живовляк, тъй като чула от стари лечители, че действието му за лечение на пародонтоза е феноменално.

„Само че като го дъвчете, нужно е после да изплюете не само живовляка, но и слюнката, която е останала след него. Трябват ви само три-четири дни и ще видите, че зъбите и венците ви ще се заздравят осезаемо“, кълне се препатилата Стойна Русева.