Букмейкъри в България

1
106
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Кои букмейкъри мога да използвам в България? Как да се регистрирам и да спечеля? Тук ще Ви представим списък на най-популярните букмейкъри у нас.
 

1xBet

Не случайно започваме с нашите приятели от 1xBet. Този букмейкър често предлага най-добрите коефициенти на българския пазар. Освен това 1xBet е официален спонсор на италианската Серия А, футболния клуб Барселона и още много други. Букмейкърът предлага множество опции за залог за почти всяко спортно събитие. Има и „странни“ залози от типа – има ли Дейвид Бекъм татуировка на лявото бедро и т.н.
Освен високите коефициенти, предимство на 1xBet дава и техния уебсайт 1xBit, в който можете да направите своите залози с криптовалута.

 

WinBet

УинБет е сравнително нов букмейкър, който предлага доста добри опции за залог на своите клиенти. Бонусната програма е добра, като освен бонус до 200 лв. при нова регистрация дава възможност за до 100 лв. при презареждане на сметката.
 

BWin

Сравнително непознат у нас, BWin е дългогодишен спонсор на Реал Мадрид, а напоследък навлиза все по-обширно на родния пазар.
 

ЕфБет

Българският букмейкър е известен сред запалянковците. ЕфБет често предлага много високи коефициенти, които са привлекателни за играещите.
 

Категория: Букмейкъри

Тагове:
Букмейкъри, 1xBet, Bet365, УинБет, ЕфБет, BWin