Спечелете 20 ваучера по 200 лв. за магазини МЕТРО

1
242
Добави коментар
pgp

Промоционалната кампания се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини „МЕТРО“ (с изключение на складова база Слънчев бряг и Клиентите по доставка) („Участващи обекти“).

В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Клиент, който  направи покупка на  стойност минимум 20.00 лв. с ДДС на една фактура в някой от Участващите обекти, заплати своята фактура безконтактно с карта Mastercard – кредитна или дебитна, издадена от банка или финансова институция, находящa се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на промоционалната кампания 23.10.2019 г. и след това регистрира данните от POS бележката на сайта https://promo.metro.bg, участва в Играта. При регистрация за участие Клиентът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да потвърди, че се е запознал с Уведомлението относно обработване на личните данни. При спазване на тези условия и след регистриране на валидни данни от POS бележка, Клиентът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленето на наградите.

За валидна регистрация се счита такава, в която Клиентът предостави име, фамилия, имейл, телефон за връзка, както и дата, и сума на трансакцията от POS с безконтактна карта Mastercard.