Хороскоп за днес – 2 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
123
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 2 януари 2020 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект с Меркурий, Юпитер и Слънце. Някой ще вземе решение за закриване на филиал или фирмена дейност. Приключете едно, за да може да започнете друго на чисто и без утежняващите положения от миналото. Денят изисква лична инвентаризация. Не започвайте нищо ново и важно преди да сте приключили със старото.

Телец 21 Апр – 21 Май

Родените в първата декада може да получат изгодни оферти. Отпадат юридически ограничения по отношение на съвместната работа с партньори и фирми от страната и от чужбина. До дни може да възобновите стопирана дейност или да започнете нова. Уредете патенти и разрешителни за работа. Съвпадът на Меркурий и Юпитер отприщва търговката и юридическа инициатива.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Денят е благоприятен за заверка на документи, за вадене на разрешителни и за старт на нова фирмена дейност. До обед може да вземете важно решение или да получите изгодно делово предложение. Следобед се очертават намеси и опити на конкуренцията да сложи прът в колелата на личната ви амбиция. От утре агресорът Марс ще ви гледа в опозиция, лагерите ще се оформят.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Родените в първата декада ще бъдат подложени на атака от страна на закона и на хора, с които имат неуредени делови и лични връзки. Ще ви поставят ултиматуми и по отношение на имотни делби. Не водете преговори за продажби, не се съгласявайте на неизгодни офети. Ще сбъркате ако затворите фирмата си или я прехвърлите на друг. Правото и закона днес ви гледт под око.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Важните срещи уредете до обед. Не пропускайте благоприятната възможност да стопите дистаниците и да се помирите с някой, с когото в миналите дни сте кръстосали шпагите. Благоприятен ден за пътувания и командировки. Проговаряйте на четири очи. Денят е добър за регистрации на фирми и патентно дело. Може да намерите отдавна търсения спонсор и партньор.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес е точният съвпад на Меркурий с Юпитер в хармоничния ви Козирог. Аспектът се свърза с търговското право, с възможноста да уредите права и пълномощия, да започнете или подновите стопирана фирмена дейност, да намерите нови клиенти и спонсори. Действайте активно до обед. След това ще вършите някому услуги и ще влезете в преразход на сили и средства.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес ще се правят опити да ви бъдат отнети права и пълномощия. Не подписвайте важни документи и не упълномощавайте никой да действа от ваше име, особено използвайки вашите средства или материална база. Днес и утре ограничете деловите си контакти до минимум и не действайте амбициозно. Всяка ваша инициатива ще се използва и ще носи предимство на конкуренцията.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Първият благоприятен ден в тази година за стартиране на нова дейност, за уреждане на патенти и разрешителни за работа. Подновете и стопирани произвоства. В момента печелят тези, които не губят време и изпреварват действията на конкуренцията. Утре Марс ще напусне вашия знак и поне част от енергията и личната ви амбиция ще се изпарят. Проведете уточняващи разговори.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Денят отприщва личната ви инициатива. Може да задействате нова фирмена дейност. Рекламирайте новите си продукти преди конкуренцията да се е усетила и да ви е отнела пазарната ниша. Ще ви се обаждат стари и нови партньори. Може да вземете решение за съвместна дейност или за подновяване на стопирани в миналото бинес отношения. Вие сте на ход.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Родените в първата декада може да вземат важно решение, след което няма да има връщане назад. Вървите към разделяне с досегашни бизнес партньори. Планирайте старт на самостоятелен бизнес. Добре е да уредите без повече отлагане фирмени документи, патенти и разрешителни. Действайте самостоятелно и не разчитайте на подкрепа от лаици. Правото е във вашите ръце.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Първият благоприятен ден за тази година за уреждане на документи от всякакъв вид, за вадене на разрешителни и за подновяване на фирмена дейност. Меркурий е в точен съвпад с Юпитер, а този аспект активизира търговското право и подкрепя юридическите ни инициативи. До обед включете в действие резервите и ако на едно място нещо ви откажат, опитайте на друго.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес ще спечелят тези, които отидат рано на работа. До обед може да направите силен ход , да се уговорите за бъдещи дейности и да задвижите нужните документи. От обед до утре на обед се очартават неприятни намеси. Конкуренцията прави силен ход, на който трябва да противопоставите цялата си амбиция и ентусиазъм. Не оставайте нещата да се развиват според чуждите правила.