Куки за риболов Nash Pinpoint Twister Long Shank Hooks

1
259
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 70,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Тези куки Nash Twister Long Shank са по- остри, по- здрави и по- леки от другите куки на пазара и се възползват от актуалния напредък в технологията на материалите и производствените процеси, което ви дава тясна кука за затворени ръце, която е предназначена за оптимално изхвърляне, производителност и отклонено око, което убожда мигновено, бързо превръщайки почти всяка хапка.
Защо да ги купувам?
Ако преследвате едрия шаран , имате нужда от кука за риболов, която може да бъде в крак.
Свързвайки бързо и задържайки здраво, тези дълги дръжки Twister куки  за риболов са най-доброто в производителността на терминалните решения, като ви дават насочено към бъдещето качество на дизайн в кука за риболов, готова за действие.
Създадени, за да ви дадат най- доброто оборудване, тези куки ще пренесат вашите шарани на следващото ниво на риболовни показатели.
Бързото и силно действие на закачане на тези Twisters ще гарантира, че никога не губите риба, защото риболовната кука не може да се справи, увеличавайки степента на успех на вашата риболовна сесия.