Next Level отварят фитнес в България МОЛ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
252
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Next Level отваря фитнес зала в България МОЛ.  Това става ясно от страницата на Next Level и сайта на мола. Отварявето на залата е съвсем скоро и за целта е обявена промоция – тримесечна карта на цената на два. Тя важи за нови членове на клуба и само за България МОЛ.

Next Level и Top Fit

Спортната верига е изцяло нова за страната и е създадена с мисията да бори негативната статистика, според която едва 10% от българите спортуват. Вдъхновяващият интериорен дизайн и кафе зона са само част от изненадите, които Next Level предлага на своите потребители.

Клубовете разполагат със зони, обособени за различни видове тренировки, както и със сауна, която е достъпна безплатно за всички клиенти.

Първият фитнес клуб Next Level отвори врати в столицата в края на 2018 г.

Веригата представя за първи път в България и пълната система от иновативните тренировки Les Mills.

„Искаме да мотивираме хората да започнат да спортуват по-активно, както и да покажем, че фитнес клубът не е запазено място само за спортисти. Целта ни е Next Level да се превърне в любимо място и вдъхновение за всеки, независимо от възрастта и физическата подготовка. Придържаме се към мисията ни да създаваме свят, в който фитнесът носи радост и удовлетворение за всеки“, споделя Рафал Рибски, директор на Fit Invest International.

„Заедно с нашите бизнес партньори от Techogym, Les Mills и MultiSport искаме да наложим нов стандарт във фитнес културата в България“.

Фитнес клубове Next Level са част от портфолиото на Fit Invest Bulgaria, които до този момент притежават и управляват успешната веригата фитнес зали Top Fit.